Ovi nasi lopovi... zvani "popovi" su.... mislim stvarno nemam reci... mrze me sada da pisem svoj slucaj koji eto... mogao je veoma lako da dospe i u novine i svuda, ali mi nismo hteli (doduse sada mi je krivo zbog toga, ali dal bi se i onda nesto promenilo).
Vecina nasih (verovatno i ostalih) popova su LOPOVI (jos jednom "vecina" ne svi).
Posto sam sada bolestan i mrze me da pisem, dosao sam samo na minut, napisacu vam za koji dan detaljno sta se desilo.
Ukratko vratili su nas sa krstenja jer je bila potrebna nekakva "dozvola" za krstenje van ovog okruga, za koju inace se islo (mozda jos) kog ovog naseg smrada vladike za ovaj okrug i lepo mu se plati da bi mogli da se krstite negde drugde (van okruga, neki drugi grad itd....) !!! Zamislite, ako hocete da se krstite u nekom manastiru npr. kod smedereva itd... vi morate njemu da platite da bi vas on pustio ???? Covek je lepo udario cenu da stavi lovu u dzep ako neko nece da se krsti kod njega itd... Sve u svemu posle toga na rucku (tamo u manastiru ili gde vec je bilo) ljudi koji daju novcanu pomoc itd.. su rekli da vise ni dinar nece dati ako nas ne pozovu nazad i ako nas ne krste bez obzira na to sr.anje od "dozvole" itd.... aj drugom prilikom cu detaljno opisati sta se desilo. Sve u svemu tu su vecinom najobicniji lopovi.
p.s. Zamolio bih moderatore da ne brisu ovaj ni sledeci post koji cu postaviti. Ovo je istina sto se desilo, kao sto rekoh mi tada nismo hteli da se drndamo i da sve to ode na tv i u novine itd.... ali sada cu napisatiti cisto da ovde oni koji procitaju da znaju sta se inace rade, a to je samo jedan stvar koja se desila (desavala ili desava jos uvek)
poz
_/|_|/|_/|/|//|_™