Marko,
Iz cele tvoje price mogu da zakljucim da si ti jedan normalan,posten i korektan momak. Ja sam imao slicne probleme sa komsijama koji su bukvalno pratili svaki moj korak. Kada su mi roditelji otisli u Ameriku kod mladjeg brata pozvao sam elektricara da mi instalira sijalicu iznad mojih ulaznih vrata kako bi uvek mogao da osmotrim ko mi je pred ulaznim vratima. Na mom spratu neko je namerno razbio sijalicu u hodniku tako da je ceo moj sprat bio u potpunom mraku. Razume se,elektricar je sve to instalirao u okviru mog privatnog stana,tako da sam ja u hodniku stana mogao da upalim svetlo ispred mojih ulaznih vrata!
I onda me je jedan komsija optuzio na sastanku kucnog saveta kako ja kradem struju? Mozes misliti? Ja koji ne umem ni osigurac da promenim? Svedok mi je jedna komsinica koja meni redovno menja osigurace. Znaci ja nisam sposoban za tako sofisticiranu operaciju kradje struje!
Veruj mi da je trebalo vremena da se odbranim od tih maloumnih optuzbi. Komsije su me optuzile kako su moja ulazna vrata uvek osvetljena,pa i onda kada u hodnicima zgrade nema struje jer se pokvario automat.
Kada sam shvatio sa kakvim teroristima imam posla setio sam se da moja porodica na platnom spisku ima tim advokata. Razume se za njih su to bile banalne stvari i nisu zeleli da ispravljaju "krive Drine".
I onda sam ja,u tatino ime,poslao dva telegrama vodjama hajke na mene u kojima sam im skrenuo paznju da ubuduce ako imaju nesto da mi prebace da se obrate nasim advokatima. I od tada su me za divno cudo ostavili na miru. (Tati sam rekao u tel.razgovoru da sam poslao te telegrame u njegovo ime!).
Tebi bih savetovao da tapaciras ulazna vrata,jer moje komsije su imale obicaj da prisluskuju pored mojih vrata sta se radi u stanu. Vise puta sam zatekao te idiote na delu kako mi se sunjaju oko ulaznih vrata,a kada bi ih kulturno pitao sta tu rade,"slozili" bi mi neku pricu o tome kako proveravaju ko od komsija ostavlja podignutu slusalicu od interfona.
Takodje,obavezno pozovi majstora da ti obezbedi ulazna vrata iznutra najbolje nekom sinom koja ulazi u zid sa obe strane. Instaliraj sijalicu iznad ulaznih vrata i neka sija kada imas goste jer tako ces te radoznale skotove da drzis na distanci.
Kada ti dodju prijatelji pusti neku muziku,tako da ako radoznali skotovi prisluskuju ispred vrata,ne mogu da cuju razgovor.
Obavezno instaliraj telefonsku sekretaricu koja ce evidentirati sve poruke,tako da ne moras svaki cas da ce cimas i da odgovaras na pozive usamljenih i zaludnih komsinica i komsija.
Ovo su samo neke mere koje moras da preduzmes,ali imam ja jos nekoliko saveta za tebe,ali o tome u privatnoj prepisci posto vidim da ti komsiluk radi o glavi! Ja sam moje komsije "doveo u red",a veruj mi da me je to kostalo i zivaca i para. Ali danas se niko od njih ne usudjuje da pokuca na moja vrata!
Najgore je kad te prekinu u sred vodjenja ljubavi zbog nekih gluposti!
U ratu sa komsijama uopste mi nije pomogla cinjenica da su moji veoma bogati,sve sam morao sam da smislim i organizujem kako bi se odbranio od tih krvolocnih i agresivnih zveri!!!! Znaci,ako imas maloumne komsije ni pare ti ne mogu pomoci,vec samo dobar "ratni" plan.
[Ovu poruku je menjao Pandora 58 dana 31.03.2005. u 00:42 GMT+1]

Re: demoliranje komshiluka
Re: demoliranje komshiluka