@pctel
ti si sreco sam izmislio to da cu ja sedeti od jutra do mraka tamo - to je prvo
ne vidim sta ti nije jasno,ili ti,zasto bi ja tebi bas obrazlozila zasto idem-to je drugo
pametni ste,sami bi trebali da skopcate stvari -ako je vec tako...
a za one malko gluplje (da ne preterujem i kazem glupe,najgluplje) evo objasnjenja:
5 dobrih razloga,zasto otici na hot fair:
1.zato sto je prvi put kod nas,radi poredjenja
2.zato sto ce biti (ako ih bude) lepih-najavljenih zena,koje cete moci uporediti sa onim sto ste videli,oslobadjajuci se starih ili nabijajuci nove komplekse nize vrednosti
(ja idem da dokazem sebi da sam lepsa bolja i zgodnija)
3.zato sto cete noletu u facu moci reci za dzabe,ono sto ste pisali sms-om i na sta ste potrosili 100 eura,za nista niste uradili
4.zato sto cete videti,opet ako ih bude bilo,ono sto ste samo preko tv-a pratili i ono sto mnogi od vas nece nikada ni imati
5.zbog razlicitih igrackica,donjeg vesa i ostalih lutkica koje ce doci da isprate sajam
i jos nesto!
ja volim i sajam tehnike,automobila,namestaja,cveca,knjiga i uglavnom na svakom provedem toliko dana,koliko traje... obozavam setnje i izloge,cak i da su prodavnice bosh opreme. gledanje ne kosta puno a uvek se vratim praznog novcanika i sa velikim osmehom na licu,to me opusta i na taj nacin extra uzivam.
i ono najbitnije,ako nisi do sad provalio,milane vujaklijo,ja sam bi i jako uzvam u tome, a nije tvoje da osudjujes
mislim da sam zakljucila ,mnogo su se za***ali kad su organizovali hot fair kod nas
ne shvataju oni da se balkanac nece jos dugo izvuci iz vasih du****
<<<I put a spell on you>>>
'Cause you're mine...
I can't stand the things that you do
When you're foolin' around.
I don't care if you don't want me.
'Cause I'm yours ... anyhow.
If I can't have you,
No one will!
I love you, you, you!
I love you!
I don't care if you don't want me.