Pre nego sto pomislite "zar opet, pa dokle vise sa tom klimom" da vam kazem da nije ponavljanje starih pitanja o tome koji uredjaj i da li su ga majstori dobro namontirali.
Naime ovde je rec o tome na kakvu povrsinu sme klima da se namontira. Kod mene je problem jer hocu da montiram klimu u hodnik (da bi se 2 prostorije ravnomerno hladile) ali u tom hodniku nema ni na jednom zidu dovoljno ravnog prostora za klimu.
Jedna opcija je mesto na kome postoji nesto kao "stepenik" tj. jedan deo zida je deblji 1,5-2 cm. Ja sam mislio da se tu stavi jedna daska (naravno se napravi da izgleda pristojno i da savrseno pasuje) koja bi bila u jednom delu tanja za tih 2 cm i a zatim da se za nju prikaci klima uredjaj. Da li neko mozda zna da li bi to moglo i kako izgleda estetski.
Ili da se stave neki odbojnici, drzaci ili kako se vec to zove, tih 1,5-2 cm ali ne znam ni sa tim kako stoje stvari, ali pretpostavljam da uredjaj ne mora da naleze bas uz zid nego da ima neki zazor (tj. udaljenost) od zida, pa znaci da li bi taj zazor mogao biti do 2 cm ?
Znaci koja od ovih mogucnosti je bolja ako su uopste izvodljive ?
I u svakom slucaju ako ste imali neki slican problem ili ako ste videli neko kreativno resenje recite, mozda sam ja zaboravio neku mogucnost.

Montaza klima uredjaja
Re: Montaza klima uredjaja