... sto niukom slucaju nije tacno. -:(
Mozda se to ne moze nazvati zaverom, ali pogledajte cinjenice. Pogledajte procenat Jevreja koji se nalaze u SAD populaciji i SAD administraciji. Sad, neke to navodi na bes, neke na ljubomoru, neki se dive, neki tvrde - pa da to je jevrejska zavera.
Jevreji su proterivani gotovo iz svih zemalja u kojima su ziveli. Po meni, motiv je bila pljacka, medjutim isto tako mislim da su i sami Jevreji otisli predaleko u zauzimanju pozicija u zemlji koja nije njihova. Nije to nikakav verska mrznja domacina. Pogledajte, vi i danas imate sluzbe u kojima stranac ne moze da se zaposli. Sad ja kazem, ma dajte Italijani, pustite me. Ne, ne moze. Bio ne bio sposoban mi to ne damo. I tacka !
Pogledajte to sa spekta domacina. Enormno su bogati, zauimaju pozicije u vladi, stampi, sastaju se tamo po nekim sinagogama, govore nekim cudnim jezikom... Iako ne odobravam isto tako smatram i potpuno ocekivanim da se usled toga rodi: Majn Kampf, Sionski protokoli kao i mnoge druge knjige tj. obicni plliticki pamfleti protiv Jevreja koje su na zalost milione kostale zivota. Cena slave da kazem.
"U svetu cete imati zalost,
ali ne bojte se, ja sam pobedio
svet"
(Jn. 16, 17)