Ne znam na koje tacno sokove mislis, kada kazes nema ih dovoljno (vestacke).
Ja sam misljenja da ce biti sve vise sokova koji se reklamiraju kao prirodni i vocni (kao sto to radi hello), a bice sve dalje od toga sto pisu i reklamiraju.
Sa druge strane pojavice se tzv. "organic" sokovi (bas od voca), bice fancy i preskupi, malo ko ce moci redovno da ih kupuje.
Mislim da su vestacki tu ne zato sto neko bas voli da pije vestacke sokove, vec zato sto se jednostavno i jetino proizvode /dobra zarada/, sa malim sadrzajem voca, a prodaju se u pakovanju pretrpanom vockama. Naravno da imaju primaljiv ukus.
Mislim da niko ne raspravlja o ukusima, bar ne ja, vec se diskutuje o sadrzaju i nacinu pravljenja sokova.
Iako je sve do ukusa, tesko da jedan vestacki sok moze biti ukusniji od pravog prirodnog, naravno svako moze da ga napravi sa odgovarajucom kolicinom secera ili dodate vode . Pa upravo taj prirodni ukus imitiraju vestacki vocni sokovi.
Secate se cuvenih step sokova u prahu, za farbanje ulicnog benzina i utoljavanje zedji. Ne znam koliko sam ih popio u ono vreme, pa onda frutele. Meni su se zgadili. Oni jesu eksteremi, ali znam da ih mnogi i danas piju jer im se dopada bas taj ukus.
njen je osmeh srece definicija