nista, ne bih imao potrebu za tolikim dl. Kada bi mi nesto zatrebalo samo bih skinuo... Inace ne bih punio HDD. Sta ce mi kad ga mogu preuzeti kad god mi zatreba :)
Boze,da imam samo na 1 dan satelitski ili T1 , puff
Pa ja se nebi skido sa neta 24 sata
Prvo sto bi uradio je da pikam CS i Warcraft na netu , pa bi skido filmova i to uglavno "one" , a na kraju bi skido dosta programa ili cak cele sajtove
Jel ima neko satelitsku na poklon :)
Nije sramota ne znati , sramota je ne znati a ne pitati
09.06.2005. u 17:23
guslac Aleksandar Djokic homebox office \??\\C:\Earth\Serbia\Nis
Član broj: 13478 Poruke: 2584 *.freeserbia.sezampro.yu.
"You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Well, who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the f--k do you think you're talkin' to?"
posle 100 godina čekanja na broadband i uvođenja 512KB/s ADSL-a konačno sam se posvetio onom čemu volim - skidam klasične filmove (dobar deo sa imdb top 100). te "klasiće" ne bih mogao drugačije da nabavim. svako veče na mom monitoru paradiraju Hempfri Bogart, Rita Hejvort, Merilin Monro, Bet Dejvis... i ja sam srećan :)
Kao sto su vec neki rekli, kada zaista imas brzu konekciju, prekomerno skidanje postaje dosadno i bez veze. Ja sam trenutno na 50mbit (mada od 5. ovog mi uvode 100mbit fiber optic), i mogu reci da ne skidam nista. Zapravo skidam kada mi nesto treba, ali to nije ono non-stop skidanje, nego recimo hocu da pogledam film, onda pola sata ranije stavim da se skine, odgledam i obrisem. To je maximum. Inace igram warcraft, zena slusa radio i digao sam jedan ftp server za familiju. :-) (Prvih nedelju dana sam i ja skidao k'o lud) Inace ja internet vidim kao jos jedan disk, tako da nema potrebe da kopiram sa tog diska na ovaj fizicki.
02.10.2006. u 06:33
mrkidivx
Član broj: 15771 Poruke: 1932 *.dynamic.sbb.co.yu.
back to reality: i have only 56k , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dodje mi da se samozapalim kada procitam da neko ima 256k a ne nesto brze. Al jebiga ovo je srbija , ako nisi u bg-u ili nekom vecem gradu zaboravi na brz net .
For those about to rock I solute you!
Besmrtne reci, Besmrtog benda.
AC/DC
Mrkidivx: ja sam cuo da prave probleme ljudima koji opterete svoj protok preko 70% max. kapaciteta u proseku. Ja ni blizu toga nisam uspeo da dodjem. A inace oseticu razliku. Ping mi je prevelik trenutno (ping do google.jp je 180), a provalio sam da YahooBB ima ping spolja 120 u startu. A na optici ja kontam da ce valjda da bude puno manje.
02.10.2006. u 10:26
mrkidivx
Član broj: 15771 Poruke: 1932 *.dynamic.sbb.co.yu.