Evo nesto za neverne tome!!!!! Skuter kao sto je Sprint Sport,ne treba pljuvati samo zato sto mu je dodeljen epitet ,,kinez,,.To sto su kinezi uznapredovali ne znaci da nemaju kvalitet.A ja mogu da garantujem da su kinezi kupili zastavu mi bi bili za 5 godina mala nemacka.Ako niste upuceni,naj skuplje delove i bilo koju proizvodnju japanskih delova radi se bas u kini.To sto ima puno krs kineskih prodavnica po srbiji sto se onih gluposti tice-djindjeri-mindjeri,ne uporedjujte sa njihovop privredom.Da nepominjem tehniku npr.televizore.Da nije kine danas bi sony tv platili 500 eur kao nekad,danas ta ista kompanija i sve ostale sklapaju u kini.Kini se ne dozvoljava izvoz njihovih proizvoda jer pomislite sta bi bilo sa ostalim velikim kompanijama?Da ne pominjem klime i ostalo...
Sto se skutera tice, t o p l o p r e p o r u c u j e m s p r i n t s p o r t . Skuter doduse sa 1.5kw snage ali isto 49 kubika.Sportskog izgleda i sto je naj vaznije sa puno ravnijim sedistem sto je daleko vaznije od svega.Vozio sam skutere razne i morao sam nogama da se neprestano odgurujem da sa sedista nebih spao sto ne ostavlja mogucnost da tur smestite malo vislje a ne da sedite kao na wc solji.Motor je provereno odlican.Cetvorotaktno luce ubrzava bez problema.Prelazi do 5000 bez sale i kvarova(a dalje cu vam javiti).Veoma mocnog izgleda i mozete ga videti na http://www.sprintscooters.com/Sport%20(3).jpg. Dvoje vozi bez problema istina je da nemozete od 45 kubika ocekivati potpisivanje na asfaltu.Zadnju svetlosnu grupu ima izvanrednu kombinacija crvene i bele plastike kao i automobili vrhunskog dizajna.Prednja svetlosna grupa odlicno uklopljena.Boje netreba ni spomenuti,odlican izbor.A to sto na njemu pise ,,sprint,, to nije mana vec buducnost.
Sto se ostalih proizvodjaca tice evo nesto i o njima tek da ne kazu da smo ih zaboravili:
R E I J U skuteri koje mozete kupiti u prodavnicama ke waj(mozda pravopis?) a koje su toliko hvalili i koji kosta 750 eur,nije docekao prvi servis,a bio je 4 puta do 800 predjenih kilometara.
-crevo za gorivo je bilo savijeno
-filter za vazduh je bio pokidan kao da ga je neko nozem presekao na pola
-akomulator iscureo
-pomesao ulje i benzin(crkla pumpa za gorivo a c )
-sada se cuje stalno u voznji prednji disk(dobos) iskrivio se
-anaser ne izbacuje uvek pa se nekad mora startovati po 3.4 puta
-kada se ponekad u voznji pusti gas desava se da se ugasi sto nije prijatno u gradu
....i tako dalje
Pa hocete jos pljuvati kineze ili cete ih kovati u zvezde jer da nije njih ni vi danas ne bi vozili gotovo dzabe.Da ne zaboravim,Sprint ima i vecih i skupljih modela pa izvolite a ako vam nedoumica neda mira,javite mi se. mirkodobrovoljski@yahoo.com

Re: Koji skuter kupiti do 50cc?