Citat:
vlada.bgw: Zasto se ne naplacuje najvecim zagadjivacima grada breograda (citaj Privatni prevoznici, autobusi)
Ne znam sta konkretno imas protiv autobusa, posebno protiv privatnih, ali moram da ti skrenem paznju da su u velikoj zabludi. Naime, ma koliko apsurdno zvucalo, autobusi su NAJMANJI ZAGADJIVACI, evo kako:
U gradskom autobusu se vozi izmedju 50 i 100 putnika. Za transport istih tih putnika automobilima bilo bi potrebno 40 do 80 automobila (vecina ljudi se po gradu krecu sami). Autobus dnevno u dim pretvori oko 0.1l dizela po prevezenom putniku. Ti toliko dima napravis samo dok upalis auto, cim ga pomeris iz mesta vec si veci zagadjivac. Da se prevezes negde treba ti minimum 1-2 litra goriva, znaci ti pravis 10-20 puta vece zagadjenje od tog autobusa koji je naizgled veliki zagadjivac. Autobusi sagore 100 tona goriva dnevno, automobili sagore 1.000 tona, pri tom prevezu priblizno isti broj putnika. Procitao sam negde podatak da je u nekim vecim svetskim gradovima zabranjeno da se covek sam vozi u autu. Ako niko od clanova porodice ili komsija ne ide sa njim, on mora da se zaustavi na najblizoj autobuskoj stanici i dopuni auto do broja registrovanih putnika.
Sto se godisnje takse na plin tice, vec sam rekao da nema toga, osim za taksiste. Verovatno radnici na tehnickom pregledu ubede lakoverne da ih caste sa 10 - 20 EUR-a kako im ne bi naplatili neku izmisljenu taksu.
Boze,
daj mi smirenost da prihvatim ono sto ne mogu da promenim,
hrabrosti da promenim ono sto mogu
i mudrosti da to dvoje razlikujem.