Mi {u Kikindi} smo osakaceni za ikakav provod!
Kao prvo, kafici su otvoreni do 02 vikendom, diskoteke MOZDA do tri. A pored toga imamo samo dve diskoteke koje su TOTALNI RASPAD, u jednoj neki truli komercijalni dens, a u drugoj truli folk, stoja, viki, {nisu zasluzile da im pisem ime velikim slovom} i ostali pozeri i pozerke!
Samo u jednom klubu moze da se cuje neki normalan beat i uglavnom budem tamo, ali i to do 1-2h. Tako da izlazim redje.
Skoro smo pravili zurku na vikendici {van grada, vikend zona} i oko 11h su nam upali kerovi, neki mladji lik i riba i mi ih ispalili, dosli poceli da se deru, glume neko ludilo, a kurs su zavrsili od sest meseci. I sad se tu nesto furaju, kao oni su zakom. Ljudi, a sto je najsmesnije riba pandurka je neka Ivana, do juce bila drolja, sad se nesto fura, kaze nemojte da vas hapsimo. Mi patos! Kako su uleteli, tako su i izleteli {bili su nekulturni}. Onda je dosla interventna, njima smo ispomerali dupe pa, doduse malo slabije {ipak je to interventna}, pa su onda dosla jos dva lika, jedan od njih sa narandzastim naocarima, cela masa ga je zezala, kao robokap, sta ce ti naocare u sred noci... Hahaha... Posle je neko rekao da taj covek nema jedno oko {tuzno}.
Smarali pola sata i otisli. Kako god okrenes ne mozes nista da uradis, svima sve smeta, sve je zabranjeno.
Jadno&Bedno!
Daljinski upravljaci za vase racunare!
http://www.profiulenjivac.com