Sala mala, ako niste skontali Meni je ovo do jaja, stvarno je ono napravljeno da sjedis i da places heheheheheh... Znao sam da ce se mnogi prihvatiti da je najmocniji flash zato sam i napisao da bude zanimljivije, ali vidim da je mnogima ovdje samo knjiga u glavi i da nema opustanja...Samo tako momci mozda jednog dana i vi postanete umetnici u Flashu kao i ova osoba sto je ovo napravila
hehe
Nobody cares, sometimes spelled "I.d.o.n.t.g.i.v.e.a.f.u.c.k" is a policy employed by dictators, despots, democracy, the general public, everybody, and the ES moderators. ♫Last.fm♫|BLOGERICA Pisi latinicom!
20.01.2003. u 20:51
boki Boris Prpic Network Administrator, Loudworks MM Studio. Freelance.. Beograd
SuperModerator Član broj: 2681 Poruke: 2092 *.net.yu
Nobody cares, sometimes spelled "I.d.o.n.t.g.i.v.e.a.f.u.c.k" is a policy employed by dictators, despots, democracy, the general public, everybody, and the ES moderators. ♫Last.fm♫|BLOGERICA Pisi latinicom!
20.01.2003. u 20:56
Toni Dorćol, Beograd
SuperModerator Član broj: 15 Poruke: 627 *.verat.net
Ne kazem ni da je dobro, ni da je loshe, jer ga nerazumem...ne znam, nije nista posebno uradjeno, mozda je zanimljivo, ali ga nisam ukapirao...Mozda je posledica umora, ko zna, pogledacu ponovo ujutru...