DA prenesm svoje utiske : Bilo je super zao mi je sto seldece nedelju necu biti tu jer sad u subotu letim za USA tako da nisam tu 10meseci.Ali svakako cu stingeru da se pridruzim preko NETa ;o)
Najace fore su bile na de_dust kad onaj mali nije hteo vise da nosi bombu jer je mislio da njega prvog uvek gadjamo bas zbog bobmbe ;o)
stinger je na cs_assault2k samo gledao mene da skine i tu je uspevao ali nisam se ja tako lako predavao...ali opet on je odneo pobedu ... hrmmmf
posle su po starom dosli neki klanovci SSD koje smo blago reci osurili na cs_militia oni se poredjaju po krovovima a stigner samo sa SNAJPERCINOM obara dok mi hrabro jurisamo u kucu i izvodimo doktore,usput gadjajuci sve sto se mrda.
Jedna od jacih fora je bila kad je jedan iz klana tvrdio da je mp5navy bolji od commanda koji imaju terori (4-2).Do te lepe i pametne izjave je doso posle toga kad sam prvo njegovog ortaka a onda njega sa mp5navy i cuvenim radom nogu uspeo da oborim sa crvenim zdravljem ;o))
Na cs_estate smo svi uglavnom popili po metak.
I da na cs_siege smo ubedljivo porazili teroriste.vodili smo cak 14:0 a onda su se malo uozbiljili pa prestali da koriste SNAJPERCINE ;o))
stinger,ivand na de_dust smo mogli da ih pustimo da postave bombu jer sam stavio da eksplodira na 2000 sekundi a runda je trajala samo 180 ;o)))
I normalno [es] rulez.E Gojko mora da nas sponzorise ;o)
Oni ostali, ja se raspao...
četničke pesme
get out of ma way you bi***...
Ne čitam pp, ako nekom trebam ima mail : chetnik(na)atlas(tačka)cz