Citat:
kv66: Evo da vas izvestim:Stavio sam h bravu,talijansku CISA...cena je (sa ugradnjom )140 E uz garanciju godinu dana.Covek iz servisa se samo nasmejao kad je video moja vrata;kaze bilo je na izvolte...H brava je prilicno mocna stvar,fiksira vrata na 5 mesta i kako sam shvatio majstora ljudi dosta grese ugradjujuci jeftina blindirana vrata kineske proizvodnje,koja su opet skuplja od h brave,a losija iz prostog razloga sto imaju lose brave...i dzabe onda lim na vratima kad je brava lako resenje za obijace
Ja bih da stavim H bravu iz razloga koje je naveo kv66, ali moja zena ni da cuje. Istina je i meni je ruzna do bola, a lepo smo sredili stancic. Ipak, sigurnost stana mi je na 1. mestu.
Sta bi vi uradili ? ( istukli zenu i stavili H bravu, salim se ).
Moj tast je ugradjivao blindirana ( sigurnosna vrata ) ni ja ne znam razliku, platio je 600 ojra, prosle godine. Preporuku je dobio od komsije koji je gradjevinski inzenjer. Vrata u osnovnoj varijanti kostaju 400 ojra, a oni su stavili dodatnu bravu i reljefice, pa zato ova cena. Brave su talijanske cisa i motura
Znaci ispod 400 ojra, ne mozete dobiti "sigurna vrata", vidim po oglasima ih prodaju i za 100.
Da li da nastavim da ubedjujem zenu da ugradimo H bravu ili da popustim, koliko su sigurne letva, a koliko H brava ?