Ja sam bravo 1.6 16v 103ks sa klimom retko vozio po gradu, ali nije toliko strasno, na autoputu se i ne oseca da je ukljucena-nije to toliko slab auto da bi se toliko mucio koliko kazes.
Pozdrav
ja sam moju dilemu dali uzeti fiat bravo odavno resio.
Ali je nastao problem naci iole pristojan primerak.
prvo sam kreno od nekih 4000 evra da bih na kraju shvatio da vecina fiata bravo pre restajlinga 99 nisu vredni gledanja
i onda sam odlucio dati 5000 evra. ali i tu je nasta prob nema auta koji sam gledao da nije farban, kada kazem farban mislim ono veoma lose farbanje koje se iz aviona vidi. i tako ja vec 2-3 meseca gledam nesto pristojno ali nema nista!!!
tako da sam danas odlucio da uvezem auto iz nemacke.
imam ko bi mi doterao, nego me samo interesuje dali je neko vec uvozio fiat bravo i koliko izadju sve dazbine
znam da prvo na cenu reba dodati 20% carina pa 18% pdv i ima tu jos nekih troskova koliko sam skonto od 500e
tako da koliko ja vidim ako uzmeme auto od 2500e iz nemacke koji je najmanje 2001 god jer je od onda obavezan euro 3
u nemackoj ja dodjem do
2500e auto
500e carina
onda pdv na 3000e je 540e sto je 3540 i da me jos sve gluposti izadju i 700e ja cu za 4300 e imati auto koji je sigurno bolji od polovine ovh koji se ovde valjaju
pancevac2006: Jedno pitanje za upucene.
Sta je to "board comp"
kakva je njegova funkcija u kolima i da li je dobro ako ga auto poseduje?
"board comp" = "KOMPJUKTOR"
samo eto takav izraz, inace to je to.
Znaci kad nekog nekog pita "jel ima kompojuter?" to je u stvari "board comp" (board = komandna tabla)