@Laki_Gen
Nemoj se ljutiti, jer nisi shvatio na šta je mislio.
Kada kažemo "prodavali su imanja", veruj mi da NIKO ne misli na poslednjih 10 godina, već na period daleko pre toga. Kako objašnjavaš da je, nakon WW2, na Kosovu živelo skoro pola miliona Srba, a da ih je pre '98 ostalo svega oko 200.000?
Niko ne govori o onima koji su (kao Ti), nažalost, morali da izbegnu, već o onima koji su se prosto preselili sa Kosova (pre frke '98 ), a Albancima prodali imanja za neverovatne pare, čak i po 4-5 puta većoj ceni od tržišne. Nisu imali mozga da vide dalje od svog nosa, a sad se qrče i traže od nekog drugog da im spasava "ognjište" (koje su, jel'te, prodali).
A onda mi jedna žena, dok sam bio u nekoj firmi poslovno (inače izbegla s Kosova) kaže kako su u Beogradu ljudi glupi i ovakvi, onakvi, te da je nesposoban svako ko za 5 godina ne može da kupi stan u Beogradu, sa dve mesečne plate.
E takvi kao ona ne zaslužuju ni trunku sažaljenja. Prodali su sve, došli u Beograd da nam sole pamet, uzimali su svaku humanitarnu pomoć (a dobro mi je poznato da neki koji su došli maltene bosi nisu dobili NIŠTA!) i još se prvi busaju kako se mora ratovati sa Kosovo. Naravno, iz udobne fotelje svog "sposobnostečenog" stana.
Da pošiziš od muke!
Pozdrav