Kada sam polagao vožnju, bilo je veoma hladno. Kako je dosta nas (kandidata) došlo pre početka
ispita, stajali smo okolo i smrzavali se - svi osim jedne devojke koju je pandur lepo ugostio u svojim kolima.
Prođe neko vreme i dođe red na tu istu devojku da polaže. Izašla je na poligon za početak i sve nas je fino
zabavila, auto joj se gasio tri puta, pregazila je sve moguće linije koje nije smela i tako dalje...
Veoma brzo posle toga je otišla na ulicu i po povratku bila izuzetno vesela - položila!
Kao posledica toga krenula je rasprava u kafanskom fazonu između mene i pandura koja se brzo pretvorila
u fizički okršaj. Napominjem da je pandur taj koji je krenuo da udari mene, moja reakcija je bila čista samoodbrana
(i nije mu se dopala :)). Odmah su krenuli da nas razdvajaju instruktori i ostala ekipa a ja sam se udaljio sa
poligona pošto je najavljena ekipa kolega "da me obuzda".
U mom kartonu je upisano "Ovaj kandidat je pokušao da iznudi dozvolu fizičkom silom", pitam se samo koliko
glup čovek mora da bude da bi tako nešto napisao, pošto je svakome jasno koliko bi morao biti glup čovek
da tako nešto i uradi.
Posle toga sam pozivan na informativne razgovore, a svima je jasno kako bi to izgledalo, tako da nisam otišao...
Da je imao bilo kakvu osnovu da me goni, siguran sam da bi to uradio, ali nije!
Posle nekoliko meseci sretnem instruktora koji je bio na mestu događaja i zajedno sa drugom ga pitam "pošto
sada dozvola", jer je mom drugu i bila potrebna. Tada nastaje transformacija iz poštenog instruktora u
pravog trgovca i da bi nam lepo "prodao robu" krenuo je sa uvertirom..
Ispričao nam je da je to jedna ekipa iz Ljermontove koja je zadužena za celu Srbiju i da od njih 25 (ako se
sećam cifre tačno) nije moguće podmititi njih dvojicu. Posle toga je došla i tarifa i ostale propratne informacije!
Sećam se jednog debila od tih pandura, poznat je i nadimak mu je "Pevač". Kada je došao u auto školu jednom
prilikom krenuo je da se dere na ljude i da ih preslišava u vezi frizura, brada i sličnih gluposti (nije dobro za sliku
na vozačkoj), pa sam ga onako narodski iznapušavao tako fino da se zaćutao... još se sećam izraza lica
instruktora :)

Re: Prekršaji policije
Re: Prekršaji policije.jpg)