Kao i uvek, diskusija ode presiroko. Sto se tice dimenzija to mozes i sama da vidis u salonu. Dimenzije necu komentarisati jer je to iskljucivo licni afinitet. Toyota vs bilo koji korejanac kao i shevrolet ex daevoo, izbor je bez dileme Toyota. Imao sam jarisa prethodne generacije nekoliko meseci model od ispod 1000 ccm i vukao je kao lud za svoju kubikazu, sa cak 4 osobe u kabini sam isao 250 km u cugu, tek manji nedostatak ubrzanja sam osetio prilikom obilazenja kamiona. To navodim jer je to jedini put da sam sa njim izasao iz grada. Uglavnom, za svoju kubikazu su dosta jaki i sto je jos vaznije jedan od najizbalansiranijih automobila uopste. Najmanje nezadovoljnih vlasnika, tacnije ja ne znam ni jedog, je medju vlasnicima tojote, iako svi u glas kukaju na cenu rezervnih delova, ipak se na kraju sloze sa konstatacijom da ih i do 3x redje menjaju nego bilo koji vlasnik nemackog auta, a italijanski necu ni da pominjem. Znaci ukoliko ti nije premali sto realno jeste u smislu prtljaznog prostora, ako ti ne smeta ipak malo female dizajn (odnosno tvom muzu), u smislu kvaliteta i voznih svojstava moj glas obavezno ide tojot.i
Keyboard not present, press F1 to continue