I izludjuje me!!! Idem ispocetka, sve je bilo ok dok se jedno vece nisam parkirao na uzbrdici (gde se inace uvek parkiram) i ujutro nije hteo da upali, ni verglanjem ni na gurku! Odslepao sam auto kuci i uz pomoc komsije poceo redom, filteri, creva za dovod nafte... Problem je bio u crevu koje dolazi do filtera za naftu, skupila se prljavstina i potpuno zapusila dovod. Posle je auto upalio i nekako neravnomerno radio ali je radio, uvece sam se parkirao na istom mestu samo nizbrdo i ujutro nisam imao problema, upalio je i normalno radio. Uvece sam se parkirao uzbrdo da vidim da li ce ujutro da upali i nije! Ponovo slep do kuce (posto sam uvece parkirao kod devojke) i ponovo ciscenje i ispustanje vazduha iz sistema. Upalio je ali od tada imam velike muke sa kolima, u toku voznje gubi snagu i gasi se, neki put ne mogu da sastavim 50m da se ne ugasi, uopste nema snagu, na uzbrdici mi se obavezno gasi, promenio sam fiter za naftu, produvao i ocistio creva, zamenio f3.5mm creva ali i dalje se gasi i ne prima gas. Potrosnja je nenormalno porasla, potrosio mi je oko 12l na 130km. Da li je moguce da je prljavstina dospela do Bosch pumpe i da sada nema dovoljan protok, ili mozda jos negde ima vazduha u sistemu, jel pada nekome na pamet zasto se bas na uzbrdici gasi?
Svaki komentar je dobrodosao, danas idem do majstora pa cu da vidim sta ce on da kaze a voleo bih da malo i mi ovde diskutujemo. Pozdrav svima
[Ovu poruku je menjao bakara dana 14.01.2007. u 20:50 GMT+1]

Golf dizel gubi snagu i gasi se