Da li IKO odavde zna kako se zvala lutkarska serija koja je bila prikazivana na (chini mi se) TV Novi Sad (ako se dobro secam) oko 1986.g.
imala je neke likove: onog arapina koji je staaalno zapomagao: "hocu kuci, hooocu kuuuu-cjiiiii!!!",
onda kaaamila koja je stalno nesto pevala, pa nesto chupavo mislim da je bio noj,
onda koza koja sa jos jednom zivotinjom sedi za stolom u kafani i uvek drzhi chashu, pa misevi koji chini mi se sede na ivici bachve i pevaju, pa pevac neki (kako li se zvashe.. kreesha li..) ... itd itd..??
Prvo i prvo kamila je Maltida. Ono nije noj već je orlušina Artemije. A mali arapin je Spirica. Toliko sa voleo tu seriju šteta što se ponovo ne emituje. Dobra su mi bila i ona tri kera u zatvor sa sve kuglama (zatvorskim).
A kamila je stalno pevala: "O zašto nemaš četiri noge da zajedno idemo po svetu ...". Fenomenalno. Aki kada bude pravio peticiju za ponovno puštanje slobodno me kontaktirajte. Moj glas imate!!!
Isla je repriza pre 1-2 meseca na TVNS 1 (sada je to RTV1).Mislim da je povremeno pustaju u nekim terminima za decu. Mail u sake i pisite RTV 1 da vam daju termine emitovanja.