Za youtube i googlevideo odeš na www.videodl.org, iskopiraš adresu i pojavi ti se link za skidanje. Sačuvaj ga sa ekstenzijom .flv a flv meni otvara K-Lite codec pack i MediaPlayer classic
kako u u tom Vdownloader ja nerazumem nista e moze neko da mi pojasni.ali nema veze da li zna neko gde da skinem spotove edo majke , beogradskog sindikata , marchela i ostalih. unapred hvala
06.02.2007. u 19:32
Kljajoni Backa Palanka - Novi Sad
Član broj: 28437 Poruke: 73 *.vodevojvodine.co.yu.
Instaliraj Firefox, instaliraj firefox ekstenziju (tj add-on) Video Downloader i kad na youtube-u nađeš spot koji želiš da skineš samo klikni na video downloader ikonicu u status baru (krajnji donji levi ugao firefoxa)
A neke domaće hip-hop spotove možeš da pronađeš i na mom kanalu na youtube-u
al ste tvrdoglavi....
i onda mora da skida flv player ili da trazi encoder, a ako bude hteo da nekome da spot on ce isto tako morati da se cima....
veruj mi da je Vdwonloader mnogo elegantnije resenje....
Ma OK, samo sam napisao kako ja to radim, a potpuno sam smetnuo sa uma da su video fajlovi u .flv formatu kad se skinu pomocu ove Firefox ekstenzije. Inace, koristim VLC media player za pustanje flv-a.
Za skidanje spotova idi na youtube, a zatim na www.vixy.net - odakle ti konvertuje svaki spot u .avi Samo prekopiraj url spota sa you tube u mali prozorčić na ovom sajtu.
If you're not confused, you're not paying attention. - Tom Peters
30.08.2007. u 15:02
dulsrules belgrade
Član broj: 75681 Poruke: 97 *.artcommunication.co.yu.