Vec cetri godine koristim einnhel brusilicu i busilicu doduse imam po dva komada tako da kad treba ne mijenjam bruseve (rezanje, brusenje) koristim za rezanje samo tanke bruseve one od tri milimetra rijetko kad stavljam, a ove za brusenje standardno, sto se tice buslica kada se radi o zeljezu nikad ne busim preko 8 mm rupe zato imam neku staru iskrinu busilicu koja radi rupe preko 8 mm takodje imam i stubnu einnhel busilicu i ona se koristi takodje za vece rupe do 18 mm u limu ili metalnim kutijama. Po meni veoma vazna stvar za odrzavanje alata bilo kojeg je kvalitetan rezni alat to jeste da su brusevi ili burgije nekog boljeg proizvodjaca meni se kod bruseva konkretno dobro pokazao unior ili wurth a dobar je i lexo sto se tice burgija to su neke austrijske kojima ne mogu da zapamtim ime i naravno trebinjske da ne pominjem da burgije treba stalno pregledati dali su ostre i ima li neko ostecenje na vratu koji ulazi u stezni alat ( futer) masine. Jedina stvar koju sam uradio je na jednoj busilici sam odmah zamijenio futer i stavio klasicni sa kljucem neki malo kvalitetniji. Sto se kvarova tice imao sam malo problema sa kablovima (dosta su kruti pa umiju da se precvikuju na ulaz masine) i cetkicama ostalo je ok. Inace kako je taj alat radio i ja zaradjivao sa njim kupio sam makitin alat misleci kako on bude odlazio da mijenjam medjutim makita lezi i dalje u kutijama zao mi je koristiti dok ovaj moze. Inace dobra stvar je mozda i ta da ja radim dosta lagano znaci nema nikakve frke i trke tako da svakih sat vremena sjednem da odmorim popijem kafu pa pretpostavljam da i alat tako malo odmori. Inace se bavim bravarijom i radim svaki dan osim vikenda, nijesam hobi majstor. Znaci sto se mene tice einnhel je odlican alat za te pare i ako se pravilno koristi moze zaista dugo da traje.
Srdacan pozdrav svima.

Re: Einhell proizvodi