Ja odustajem(najverovatnije) od Philipsa jer na svu srecu pozovem servis da pitam koliko su glave HQ9 za model koji sam hteo uzeti,reko kasnije da vidim koliko ce me kostati zamena,kad ono JEDNA glava HQ9 kosta 2800 din,pa kad sam video da je to vise od polovine cene samog uredjaja kad se sve zamene,skoro isto kao uredjaj,polako odustajem od toga.
Inace zaovem i Braunov servis da vidim koliko kosta mrezica sa nozem za cruZer 3 (komplet glava uredjaja) onaj mi kaze 1600 din(a mrezica sama je 1200 din)pa vi vidite.
Inace HQ9 glava u Nemackoj u oem pakovanju kosta 12 evra(960 din) a lepo zapakovana 16 evra(1280 din)(4 evra kutija :-)).
Sada razmisljam o cruZer-u ali vidim da ovde neko ima bas negativne komentare o njemu,da ne brije dobro.Ili cu da ostanem na ziletu samo cu preci na veci broj ostrica od jedne:-),mozda bude manje klanja,mach 3 turbo ima on je dobar samo nemam patrone za njega pa se koljem kao i do sad sa obicnim ziletom koji se stavlja u neku staaaaaru ali odlicnu drsku(razumece me oni koji imaju to).
Toliko od mene ja sam jos u dilemi dati 7000 din za masinu ili uzeti za te pare 46 patrona za mach 3 turbo(koje bi mogle da mi traju 3 do 4 godine,a po recima nekih nekima jedna patrona traje i 3 meseca) i guliti se sa tim(ali mi je koza osetljiva na zilet,nemogu se sa njim svaki dan).
Inace telefon za Philipsov servis je ,za one sto traze glave za njihove brijace 011/2440841
*Afeni Shakur*
"Ko nema u gacama ima u kucistu"
*Igorn*
"Get Rich Or Die Trying"
*50 Cent*

Re: Elektricni brijaci