20 i kusur godina iskustva.Prvih par godina žileti.Koščato lice + bubuljice i sl = katastrofa.Sreća što sam tada morao da se brijem jednom sedmično.Onda vojska i prelaz na braun sa mrežicom.Ogroman napredak po pitanju gubitka krvi ali ima jedan problem.Kada skikne mrežica tokom brijanja dobro te iskasapi.Uglavnom ne traju dugo i to im je problem.Da ne govorim o cenama i nabavci rezervne.Poslednjih 10-ak godina Philips sa kružnim nožićima.Bar za mene puno bolji od onih sa mrežicom.Imam dva od, toga jedan sa punjačem.Zgodan je za put i sl. ali slabiji od ovog na struju, jednostavno ima manje snage i kada radi na struju pa treba više prolaza.Modeli su Philishave 3830 i 3425.Naravno da oba imaju i trimere.I mogu da briju bradu staru 3-4 dana ali treba malo više navigacije.Kakvi su ovi noviji ne znam jer ovi odrađuju posao.U odnosu na mrežicu i žilete svaka preporuka ali sve zavisi od konkretne osobe ,kakvu kožu i bradu ima i šta mu odgovara.I na kraju, ne isplati se uzimati električne jeftilene od 10-20 evra jer su to bačene pare.

Re: Elektricni brijaci
Re: Elektricni brijaci