E owako ulogowao sam se owde samo zbog owe teme za sada. Dosta mi je WAS shto pljujete po kolima itd itd itd! Pogotwu shto se owde radi u autu koji ja posedujem! Molio bih SWE LJUDE koji owaj auto nisu wozili niti ga imali u posedu da komentarishu o tome kakaw je on i slichno! Ponosni sam wlasnik owog wozila wec duzi niz godina tj moj cale je wlasnik ali ja ga wozim wec dwe godine! Moj auto moj maruti 800 je 91` godishe i da nisam imao nezgodu ne bi mu limarija ni bila radjena jer je bio zdraw kao dren! (da se ljudi ne zbune udario me je pijani debil shto wam owo kazem shwaticete posle) Dakle auto, moj konkretno, ima 12" felne znachi fabrichke ali SAVA gume deblje od njegowih standardnih. Onaj ko je kazao da je owaj auto nije stabilan GRDNO GRESHI! Ja ga wozim i ne shtedim ga wuchem ruchnu gde god stignem przim ga samo tako jer takaw stil woznje wolim a i zaludjen sam za brzu woznju! O motoru necu nishta da wam kazem, za grad 800 kubika je odlichno, chak shta wishe meni je potrebna samo malo weca konjaza ali i to se moze srediti! Ako neko uwazawa owo shto ja pishem sada, znachi wlasnici, poslushajte me, kad wam bude bilo wreme za menjanje auspuha, skinite srednji lonac auto dobija josh konjaze i mnogo bolje wuche!!!!!! O tome da motor ne moze da izdrzi kao shto su neki pisali, CHISTO SUMNJAM! Moj je preshao 120 000 i to EXTRA przenja samo tako je wozen! Maximalna brzina zabelezena na mom autu je 145 KMH (na satu pishe 140 ali zbog weceg prechnika guma rachunam da je za josh nekih +5 kmh ishao brze!) Ne znam tachno ko je napisao da sa tim autom ne moze na more i to u CG TO JE CHISTA GLUPOST!!!!! Moj maruti je ishao dole i to par puta i to sa 5 osoba (jeste da je tesno ali) Kad je 4 uopshte nije neprijatno nije preterano udobno ali nije ni neudobno! To da ljudi tezi od 85 kila ne mogu da se woze i da se osecaju prijatno isto je glupost! Ja imam 106 KG i wisok sam 189 i meni nije neprijatna woznja u njemu! Auto je lep izdrzljiw powozan lako uprawljiw mozete da ga parkirate GDE HOCETE!!!!! Chak shta wishe i kad dodje wreme za generalnu i ona nije skupa! Mene je generalna znachi delowi za generalnu i 4 nowa amortizera 20 000 dinara!!!! Pa wi widite da li se ne isplati woziti takaw auto! Malo troshi! Ja sa 500 dinara wozim se celu noc!!!! Swi Wi koji ste gazili po owom autu a niste bili wlasnik jednog mogu wam samo reci DA POJMA O ZIWOTU NEMATE! Ne kazem da ne treba gospodin da kupi kcerci lepshi i jachi auto marke Pezo ali kazem da je owaj auto za dewojku i za prwi auto koji ce woziti saswim solidan!!!! I ewo sad na kraju postawicu wam jedan link pa ce te wideti kako moj Maruti ide i shta je swe radjeno na njemu PA PROCENITE SAMI!!! Ja ne kazem da je najbolji auto na swetu ali nije ni SMECE kao shto se owde pishe! Shto se cene tiche tog iz 2004 probajte da malo spustite ipak on preteruje sa cenom! Now je oko 5500e i jeste, ima klimu, ima cd, ima alarm, cb, shto se kaze "swe sem koze" Prijatno ljudi i josh jednom was molim NE PLJUTE TAKO LAKO AUTOMOBILE KOJE NISTE WOZILI NITI POSEDOWALI!
http://www.***?t=4112
[Ovu poruku je menjao momsab dana 11.06.2007. u 23:57 GMT+1]

Re: Suzuki maruti 800