Citat:
Hm... cek da vidim sta mi pise na karti koju sam kupio... Nope... nikakav festival se ne spominje, sorry :)
Ha ha ha kupujuci karte za RCHP dobili ste PRIDE i karte za CITAV FESTIVAL i jos se zalite.(eh ta Exit ekipa)
Za te pare ste mogli da vidite i Ritam nereda i Edu majku- na dobrom ozvucenju...i jos mnogo toga.
(Neslanu) salu na stranu, ja ne znam kako stoje stvari kad se radi sa bendovima ovako velikog kalibra.
Da li se pri potpisivanju ugovora odredjuje uopste (minimalna) minutaza koncerta?
Ako je tako, onda je ocito da su organizatori potpisali ugovor o festivalskom nastupu (pri tom ne obavestivsi ljude o tome) sto podrazumeva sat i frtalj(za bis), odnosno duplo manje od uobicajenog trajanja solistickog koncerta(btw,@vindic8or svirka je trajala sat i DESET minuta).
Takodje ne verujem da bi se jedan veliki svetski bend usudio da ne ispostuje odredbe ugovora, pa cak i kad je tako beznacajno trziste kao sto je srpsko u pitanju, i da svira sat, umesto recimo dva sata.Hocu da kazem svirali su
sigurno koliko su placeni.
Sve ovo pod pretpostavkom da ovakve stvari (definisana minutaza) uopste i postoje.Valjda ce se javiti neko ko zna kako to ide...
A repertoar...pa definitvno nije najpametnija odluka promovisati (samo) novi album u zemlji u kojoj prvi put svirate, ali to je vec nesto na sta se ne moze uticati.
Ima ljudi koji intenzivno prate rad Pepersa jos od BSSM(pa cak znaju i najvece hitove sa Mothers Milk:)) i bilo bi lepo da su bas zbog tih, istinskih ljubitelja, odsvirali i vise starih pesama.
Citat:
ali mislim da exit ima listu sa jos vise dobrih imena za slicne pare, zar ne :)
Ovo je, pretpostavljam, ironija??? :)
Sonic Youth, Muse, Björk