Evo jednog pitanja koje je mene dotaklo ovih dana, a verovatno je i X onih koji su imali slicne probleme...
Zapravo, imao sam neki laptop, solidan, kome nije radio monitor, i nasao sam preko oglasa lika koji prodaje monitore, i zvao sam ga... Ovaj mi je rekao da ima monitore i da dodjem i donesem laptop pa da probamo neki... i ja ga odneo. Tamo se ispostavilo da nije u pitanju monitor vec neka "Elektronika" koju on moze da sredi, pa da ostavim masinu a "majstor" ce se javiti... "Radnja ("servis)" je inace u stanu, verovatno neprijavljena... I baja mi posle 2-3 nedelje kaze da je kvar veci nego sto je mislio i da dodjem za lap top... Ja odem, on ga jos nije sastavio, pa to uradi predamnom. Jedva nadje tastaturu, ali neku masku, na kojoj je izmedju ostalog i dogme za paljenje, kaze, ne moze da nadje uz obrazlozenje:"Ma to se verovatno deca igrala... pa zaturila negde."... Predjem ja i preko toga, ali dodjem kuci, ukljucim masinu, kad ono NE RADI... Zovem baju ovaj mi kaze:"Pa ja nisam video ni da je radio. bla bla bla... i te price"...
E sad moje konkretno pitanje, i pitanje na hiljade prevarenih, na slican nacin je:"Kako se boriti sa takvim bitangama?????"
Da li postoji neka institucija kojoj se neko moze obratiti koja ce se pozabaviti takvim problemom....???
U mom konkretnom slucaju, ne verujem da mi moze neko nadoknaditi stetu, izgubljeno vreme i cimanje... Ali bih voleo da cujem vase misljenje kako bi trebalo postupiti u takvim slucajevima, i na kraju krajeva, kako ja da postupim u ovoj situaciji ???

Kako se boriti s' bitangama?