Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

gorionik na preradjeno ulje

elitemadzone.org :: TechZone :: Klimatizacija i bela tehnika :: gorionik na preradjeno ulje

Strane: 1 2

[ Pregleda: 27260 | Odgovora: 22 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mistas
Milos Tasic
Prokuplje

Član broj: 286594
*.adsl-a-12.sezampro.rs.

icon Re: gorionik na preradjeno ulje18.06.2011. u 09:40 - pre 706 dana i 7h

Vidim da je opet pisano na ovu temu i imam pitanje u vezi gorionika na staro ulje.Zanima me da li je moguce u srbiji da se nabavi dizna za gorionik koju koristi miki-citerm na svojim gorionicima.ako iko zna neka napise gde se te dizne prodaju.

Odgovor na temu

sllavko61
Slavko J
Srem

Član broj: 287498
*.adsl.eunet.rs.

icon Re: gorionik na preradjeno ulje06.07.2011. u 13:40 - pre 688 dana i 3h
Vrlo uspesno sam prepravio (uz odredjene i dorade) gorionik od nafte da moze koristiti preradjeno ulje. Ovim putem se javno zahvaljujem Milanu iz Citerm-a, koji mi je svesrdno pomogao svojim savetima. Ne bih da se rasipam njegovim znanjem, pa cu, svakoga ko je zainteresovan, uputiti u njegovu firmu gde moze kupiti sve, ama bas sve sto mu treba za preradu gorionika za naftu, a gde ce i dobiti korisne savete i "zackoljice".
Slavko J.

Odgovor na temu

mihajlo.nis
Milenkovic Mihajlo
Nis

Član broj: 84137
178.79.28.*

icon Re: gorionik na preradjeno ulje13.12.2011. u 22:22 - pre 527 dana i 17h
Laptopovi

Napravio sam pec na staro ulje tipa Spike ima ga po netu mnogo, uspeo sam da napravim gorionik tako da cisto gori i u slabom rezimu i pod "punim gasom". Da li ima nekoga sa kim bih mogao da malo razmenim iskustva posto planiram da nastavim raazvoj u pravcu kotla...

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: TechZone :: Klimatizacija i bela tehnika :: gorionik na preradjeno ulje

Strane: 1 2

[ Pregleda: 27260 | Odgovora: 22 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.