|
Lesli Eldridz
Član broj: 63727 Poruke: 569 212.200.100.*
|
Pojma nemam koje su njihove šuge, mozda se ta igra tamo tako i ne zove, vazno da su nesto oko jurenja zabranili. Ja ne kazem da je u moje vreme bilo bolje zato sto nismo nosili satove ili telefone, bla bla bla, nego turanje alki na njusku i na facu nije estetski i tacka. Na uvo jeste. Eno, cak ni Vinsentu iz Petparackih prica se to ne svidja, a covek je placeni ubica ;) Samo kazem da su sve to budalastine i pomodarstvo sto i jesu. I bas me zabole koje je vreme. Mozda ce nekad da bude moderno da se tetoviraju kukasti krstovi na čela, sto ne znaci da ja sad treba da to prihvatim kao nesto normalno. Meni bi to bilo nenormalno i ovde i u sred Pariza, a da li bih to tolerisao na ulici ili bilo gde, to je vec druga prica. Sto se tice tolerancije, sto se mene tice, mogu pojedini i noseve u guzice sebi da gurnu pa da tako hodaju ulicom, nije me briga, dok mene licno ne uznemiravaju, ali da bi to bila budalastina - bila bi brate i sta.
Podsecaju me pojedini na jednog mog druga iz skole koji po ceo dan (kad se vidimo) velica to vreme kad smo mi bili u skoli kao nesto bem li ga sta, i buni se kad mu ja govorim kako su to sto on prica gluposti, i nismo bili nikakvi, nego smo bili najobicnije budale, isto kao i svi. I ne samo u srednjoj skoli, nego vala i kasnije. Te price pricaju samo oni kojima se od srednje skole uglavnom nije ama bas nista zanimljivo desilo u zivotu, pa im je sad to "zlatno doba" kad su pravili budalastine, i umesto da se uzmu u pamet, oni jos te svoje budalastine velicaju. Pa dobro, razumem ih ja.
Pitala jednu moju rodjaku cerka pre par godina, kad je ta cerka isto imala tako 15 - 16, da ide da tetovira nesto na rame, gde li. Ova rekla, odlicno, to je bila i moja zelja oduvek, idemo zajedno, i ja cu. I znate sta je bilo? Nista. Niko se nije tetovirao. Tako se to radi. A vi samo napred. Lep primer dajete.
|