Pre 2 nedelje mom drugu su obili auto kod Ade Ciganlije.Parkirao se na starom Makiskom putu kod nekog od onih kafica. Razbili mu prozor,odneli torbu sa novcanikom...Steta 300eur. Posle toga je bio da prijavi u policiji.Rekli su mu da znaju da se u tom kraju cesto obijaju automobili i krade sve sto se moze uzeti iz vozila. I jos su mu rekli da znaju ko krade ali da ne mogu nista da sprece. A ja se pitam da li je to normalno???!! Da li ne mogu to da sprece?
Dalje, u zgradi imam jos dvojcu drugara kojima su takodje "odradili" automobile pre par godina isto na tom starom Makiskom putu. Uzeli su zvucnike, muzicke uredjaje, torbe, alat ....Mislim da je to bilo pre 3-4god.
Moram da spomenem i da su mene isto ostetili i to na ogromnom osvetljenom parkingu kod glavne ulazne rampe na Adi. Steta 200eur. Bilo je to prosle godine. Takodje sam bio u policiji i sve prijavio.
Verujem da ima jos mnogo, mnogo ostecenih vozaca koji su parkirali u blizini Ade Ciganlije i lose se proveli. Ovom prilikom skrecem paznju svima da ne ostavljaju APSOLUTNO NISTA vredno u vozilu, kao i da fore sakrivanja stvari ispod sedista i u policu ne vrede nista. Lopovi obijaju i nose sve, pa cak mislim i da prethodno osmotre zrtvu kada napusta auto.
Bilo bi zanimljivo da ako ima jos ljudi kojima su obili automobil na Makiskom putu ili na glavnom parkingu kod Ade Ciganlije, da u ovoj temi napisu kad im se to desilo i kolika je ukupna steta. Iz samo moje price:
4 auta, 1000eur stete!!
p.s. Nasa policija <=> nedovoljno efikasna i voljna da spreci kriminal u ovom gradu, zemlji !!

Da li su i vama obili auto kod Ade Ciganlije???
Re: Da li su i vama obili auto kod Ade Ciganlije???