Skini onaj bootabilni ISO sto sam napomenuo i narezi kao bootabilni CD. Tamo postoji Gold Memory. Jos jedan dobar program za testiranje memorije je Memtest86+. On postoji, koliko se secam, i na Hiren's-u, a postoji jos jedan dobar legalan dijagnosticki bootabilni CD zvani Ultimate Boot CD. Njegov ISO mozes skinuti sa nekog od mirrora na prilozenom linku. Najjednostavnije je da skines fajl u ISO formatu otvoris ga i narezes pomocu Nero Image drive, Alcohol 120%, Deamon Tools ili slicnog virtual CD/DVD programa:
http://www.ultimatebootcd.com/download.html
Inace ne verujem da je problem RAM, vec maticna ploca ili napajanje sad kad sam video konfiguraciju. Prvo probaj sa jacim napajanjem. Imam istu audio karticu kao ti. Bavis se muzikom?
[Ovu poruku je menjao Binary Mind dana 07.02.2008. u 14:30 GMT+1]
Open-mindedness is considered a virtue, and true open-mindedness is, but don’t be so open minded that your brains fall out...
...It's not enough to simply not be so open minded that your brains fall out. It is equally important to have adequate bullshit deflectors in place so that the unscrupulous don't just fill your wide open mind with lies and nonsense.