Citat:
Goticni: Probajte da dobro posmatrate i analizirate pusace oko sebe. Koliko su samozivi, i nadmeni sa tim cigaretama. Oni sto puse duze totalno nesvesno vec. Sto ih vise posmatrate to ce vam biti gadnije da vas neko poistovecuje sa njima. Primera iz okoline imam nekoliko koji se sad gade pusenja i pusaca :)
Da li si ti bivsi pusac ili nikada nisi pusio ?
Zaista sam oduvek i kad nisam pusio mrzeo pljuvace !!!
Jel ti mislis da si bolji od drugih ? Od pusaca?
Ako si uspeo da prestanes da pusis svaka cast, ali nemoj da sada sebi dajes za pravo da pljujes po ljudima koji nisu uspeli ili ne zele to da urade.
Njihov problem. A nadmenih i samozivih ljudi koliko hoces sa cigarom ili bez nje .....
Pozz.
P.S. Ja sam poceo pre cetiri meseca da se bavim sportom 5-7 puta nedeljno, i moram vam reci da je prosto neverovatno kako sport lisava zelje za cigarom.
Kada treniram (sto obicno traje oko sat, sat i petnaest minuta) sledecih tri sata a ponekad i vise uopste nemam zelju da zapalim cigaru ( i zaista je i ne palim )
To je neverovatno s obzirom da bih ranije taj period mogao da izdrzim samo pod pretnjom puske ili na nekim sedativima.
Opet sa medicinske strane logicna stvar. U toku bavljenja sportom se luci endorfin tako da nakon sporta nema potrebe za cigarom koja bi to radila .
Pusio sam dve pakle dnevno a od kada se bavim sportom ne predjem paklu.
Eto mozda resenja, sta raditi kad se prestane brda sporta !!!! :-)
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik.....