Imao sam prekid od 19-22h, upalila se crvena lampica na ruteru i evo pre par minuta je pozelenela. Jel jos neko imao isti problem, i jel neko zna zasto je bio prekid 3 sata?
Bet At Home ubedljivo najbolji i najsigurniji sistem za kladjenje na internetu. Ako volite dobre kvote i raznovrsne igre za kladjenje poseti OVAJ LINK
25.02.2008. u 21:17
night-shift Vukašin Sadžak • Student FTN • Futog/Novi Sad
Opet je bio problem kad dođe do autorizacije.
Zašto, pojma nemam.
Code: 00:26:41
PPP PAP Authenticate Request sent
00:26:42
PPP PAP authentication failed (PPPoE_1)
00:26:42
PPP PAP Authenticate Nack received
00:27:01
PPP PAP Authenticate Request sent
00:27:03
PPP PAP authentication failed (PPPoE_1)
Bio je prekid juce i u Vrbasu.
A tehnicku podrsku da dobijes, treba ti pola sata da slusas: "Svi operateri su zauzati, vreme javljanja duze od 2 minuta", pa ti druze mozes da cekas i 2 sata dok ti se neko ne javi!
Librabicboj: Bio je prekid juce i u Vrbasu.
A tehnicku podrsku da dobijes, treba ti pola sata da slusas: "Svi operateri su zauzati, vreme javljanja duze od 2 minuta", pa ti druze mozes da cekas i 2 sata dok ti se neko ne javi!
Dada.. :) Bas kao sto kazes..ali su bar produzili radno vreme do 22h..
Nego lik je rekao da ima smetenje u citavoj Vojvodini i da se otklanja tako sto ce svi korisnici povremeno ostati na neko vreme bez neta!
Zivim u NS i takodje imam prekid od 25.02 konstantno do sada, jos uvek imam, pisem sa dial-up
Receno mi je da ce biti otklonjeno uskoro?!?
Cela moja ulica nema adsl, svi smo novoprikljuceni od pre nekih mesec dana.
Juce na MT882 se desilo da je link lampica malo treperila narandzasto pa prestane i naravno u log fajlu
PPPoE fail auth. server ili tako nesto, kada sam ga prebacio u bridge mode, javio je da se auth. server ne odaziva
kada pogledam status prodje training / handshake i ispise se da je spojen 512/64 na centralu samo ne moze da napravio pppoe konekciju.
Da li to znaci da je njihova baza korisnika pukla?
Isto me zanima da li ce ova dva/tri dana biti umanjen iznos na racunu, posto nismo u mogucnosti da koristimo isti + dusevne boli.
(da ne citiram clan2. stav 2 ugovora, o neprekidnom i neometanom koriscenju net-a)
Juce od 19h do pre nekih 2 sata... To je skoro 24h bez interneta. Naravno po obicaju sve to cemo platiti, a to sto nije radio je problem do nas a ne do njih, tako mi malopre rekose iz tehnicke podrske.
Bet At Home ubedljivo najbolji i najsigurniji sistem za kladjenje na internetu. Ako volite dobre kvote i raznovrsne igre za kladjenje poseti OVAJ LINK
27.02.2008. u 15:12
rdragan79 Dragan R Novi Sad
Član broj: 12785 Poruke: 157 *.static.beocity.net.
Naravno da cu platiti, pa onda pisati reklamaciju ako ne bude umanjenja.
Cim sam primetio da ne radi, odmah sam zvao i prijavili su "nadleznima" problem.
A to je bilo 25. znaci u pon. oko 10:00 danas dok ovo kucam i dalje nema net-a
Sada sam zvao teh. podrsku i dobio odgovor da su radovi u regionu i da nista ne cackam.
Sad da nemaju ti radovi veze za IPTV ili nekim ubrzanjem?! mart je tu blizu
27.02.2008. u 16:38
night-shift Vukašin Sadžak • Student FTN • Futog/Novi Sad
Ne prekidam konekciju nikada, router od prvog dana kada sam uzeo ADSL nisam gasio. Opet sam imao prekid u trajanju nekih skoro 3 sata. Kada nazovem tehnicku podrsku oni kazu da je sve ok.
Takodje i kod mene ne radi evo pre pet minuta sam dobio link a modem sam uključio u 15 časova sad je 20. Isti odgovor izteh. podrške (više drške nego podrške), ako se konektujete ne gasi modem! Zbogom RS do daljnjeg, Šmrc! Takodje je rekao da će radovi biti završeni večeras,ali najverovatnije sutra. Čekamo....