Juče sam sa prijateljima bio u Radix Audio prodavnici (radnja koja bi trebalo da prodaje audio opremu).
Hteli smo da poslušamo Cambridge Audio 640A. Takav neprofesionalizam nisam dožeiveo odavno. Kada smo
ušli u prodavnicu niko nam nije otpozdravio. Kada smo starijem gospodinu rekli da želimo da čujemo CA
rekao je da nezna da li može da nam pusti nešto! (tim rečima) Pošto smo samo stajali ipak je uključio
pojačalo i pitao nas je šta želimo da čujemo. Poneli smo neki naš cd (koji je nasnimljen za slušanje
u kolima - prosečni kvalitet snimka) i čovek nam pusti isti. Posle preskakanja sa numere na numeru i
našeg pitanja da li može da nam priključi drugi par zvučnika, jer nam se zvuk sa trenutno priključenih
ne sviđa čovek je počeo da nam govori kako naš snimak ne valja, a da je sa zvučnicima sve ok. Posle
našeg trećeg insistiranja, moj (vidno iznervirani) kolega je zatražio naš cd "pa da idemo". Onda nam
je dotični rekao kako se muzika ne sluša stojećki, a na naše pitanje gde da sednemo i zašto nas nije
ni ponudio da to uradimo čovek je samo ćutao. Tada se pojavljuje lik iz druge prostorije i nudi nam da
nam priključi pojačalo na druge kutije, ali mi to odbijamo uzimamo naš "loš" cd, pozdravljamo dotične
i izlazimo razočarani napolje. NIKAD VIŠE RADIX!
Ako je njima ovaj postupak uobičajen svaka im čast. Ja sam danas imao kontakte sa našim komitentima
i svima sam ispričao za ovaj nemili događaj (ljudi su iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca), a tako ću
nastaviti i dalje da radim ...
Za razliku od njih sve pohvale idu na račun prodavnice BGB Studio u Brankovoj. Mlad momak koji radi
tamo nam je bukvalno pustio svaki sistem koji smo mu zatražili, a tražili smo da čujemo 7 različitih
kutija.
BTW, nisam iz Beograda tako da mi je strašno žao što smo izgubili sat i po vremena (dok smo se probijali
kroz "špic") da bismo naleteli na ovakve profesionalce u Radix-u ...
NIKAD VIŠE RADIX!
[Ovu poruku je menjao odvijač dana 15.03.2008. u 07:05 GMT+1]

Neprijatno iskustvo