Ja sam zapravo pokusao da odgovorim, i dosao do par jako glupih pitanja.... Deo se tice koncepta "vreme na internetu". Ja imam kablovski net, koristim *nix (zapravo Linux) desktop koji se nikada ne gasi, tako da, tehnicki, racunar je uvek na internetu :). Probao sam da pisem o sebi... Takodje, "proveravati e-mail" nije nesto sto vecina korisnika ikada radi RUCNO - postoji softver koji ce te obavestiti o tome :).
Verovao ili ne - oni kojima je net neophodan za rad vrlo retko imaju "zavisnost" od njega - vecina obicno jedva ceka da se odalji od racunara i radi nesto normalno :). Takodje, ako vec pokusavas da se bavis psihologijom, moras da shvatis da broadband ZNACAJNO menja navike cak i onih koji ne zive od neta. Net koji uvek radi, koji je uvek tu nije nesto sto te privlaci i gde mozes provoditi vreme uludo - ne ako si iole normalan. Sednes, pogledas sta te zanima, malo se druzis po forumima - i to je to.
Please do not feed the Trolls!
Profesionalni sport je oksimoron. Profesionalni sportista je, najcesce, samo moron.