recite DAneplaćanju pretplate na rtv begeš
(\_/)
(X.x) This is DEAD Bunny. Copy DEAD Bunny into your signature
(> <) to stop him on his way to world domination.
@Horvat
Pa o cemu bi bio u to vreme? Neka beletristika? Avonov katalog?
Mislim nevidjeno. Znacaj tog dokumenta nije u njegovom religijskom sadrzaju. Ako tebi to nije jasno, imas ozbiljan problem.
Mislim treba Nemacka da se odreknu Gutenberga jer je stampao Bibliju, jel` to logika?
nisam ja uopste pominjao odricanje
nego da nije za pasos [ili licnu]
(\_/)
Neki ovde stvarno cepidlače, a vezano za dizajn ove lične karte. To parče plastike čiji će cilj biti identifikacija izgleda sasvim zadovoljavajuće po meni. Formata kreditne kartice, nešljaštećih boja, sa ovakvim motivom, čini mi se da će dobro da obavlja svoju svrhu.
A čak i da je motiv bio neki religijski, mislim da ne bi bio smak sveta. Ja na npr. spomenuto "Miroslavljevo jevanđelje" i "Belog anđela" gledam pre svega kao na značajne srpske srednjovekovne spomenike, a ne neku ultra-versku propagandu.
sve je to lepo,spomenik,lep,ali religijskog,namena mu je religijska propaganda
da payge hhahahah,a sto si odgrizao prst zeni,ccc
edit:zasto si obrisao link do wikipedia-e?
(\_/)
15.04.2008. u 19:42
vindic8or
Član broj: 13207 Poruke: 2959 ..ubr11.dals.blueyonder.co.uk.
(\_/)
(\_/)
(\_/)
vindic8or: Ja osecam da je sekularnost nase drzave ugrozena u poslednjih 5 godina i svako uplitanje bilo cega religijskog u bilo sta drzavno smatram uvredljivim.
Citat:
bogoslužbena knjiga u kojoj su tekstovi raspoređeni prema čitanjima u toku crkvene godine
Mozda to jevandjelje nije biblijsko ali jeste religijsko. Wiki kaze da je to:
Ovo gore boldovano, je l' to definicija jevanđelja uopšte ili Mirosavljevog ili wtf?
Ma izgleda extra (spram ove dosadasnje) a i duze ce da traje sigurno, a ne da pocne sa raspadom za 6 meseci.... I extra sto je plasticna - obradovace mi se jedan ortak (njemu licna traje max 2-3 meseca, onda je obavezno opere u ves masini (bolid), tako da non - stop mora da vadi novu)! E ovu sad moze da pere do mile volje!
Nego, da ponovim pitanje sa prethodne str. posto izgleda niko nije primetio (umesao mi se Miroslav i njegovo jevandjelje ): kada u NS-u pocinje izdavanje tih novih LK?