Ako se neko vraca uskoro iz USA, treba mi Omron A.P.S HEM-670ITN wrist merac pritiska (~80$). Ima ga u apotekama. Drugarica se vratila upravo i donela pogresan model :(
Castim naravno. Na pp.
zorg, myus.com sve šalje preko DHL-a, a preko njih teško da neko nešto može da ti mazne... A i mislim da ti je ovo mnogo bolje i kulturnija varijanta, nego da moljakaš i cimaš ljude da ti donose stvari iz USA, što je u neku ruku malo i bezobrazno u ovom internet dobu kada je sve dostupno i u Srbiji.
A i mislim da ti je ovo mnogo bolje i kulturnija varijanta, nego da moljakaš i cimaš ljude da ti donose stvari iz USA, što je u neku ruku malo i bezobrazno u ovom internet dobu kada je sve dostupno i u Srbiji.
Nikoga nisam moljakao ni cimao, tebe ne pogotovo, pa se uzdrzi od etiketiranja i deljenja saveta.
Zorg majka mi krece kuci (Novi Banovci) odavde (New Orleans) u cetvrtak (sad je nedelja uvece). mogu da ga narucim preko neta ali ce kostati 110$ (dva dana isporuka). Pozuri sa odgovorom nemamo vremena . Inace nebih se nudio nisam u tom fazonu da pomazem nepoznatim ljudima ali samo zbog venture, njegovo misljenje i savete izuzetno cenim ;-)
klompica: Zorg majka mi krece kuci (Novi Banovci) odavde (New Orleans) u cetvrtak (sad je nedelja uvece). mogu da ga narucim preko neta ali ce kostati 110$ (dva dana isporuka). Pozuri sa odgovorom nemamo vremena . Inace nebih se nudio nisam u tom fazonu da pomazem nepoznatim ljudima ali samo zbog venture, njegovo misljenje i savete izuzetno cenim ;-)
Klompica, hvala ti!
Saljem ti pp da se dogovorimo. Pozdrav!
21.04.2008. u 09:11
Reggie
Član broj: 70555 Poruke: 160 *.adsl-3.sezampro.yu.
Mislim da DHL ide i preko spedicije pa platis naseg speditera jedno 3-4 hiljade plus carina i pdv i postarina.Postoji jedan lik koji sve narucuje preko paypal-a i placa osiguranje.Nick mu je guru.Trebao sam preko njega da narucim nesto ali sam odustao u poslednjem trenutku jer sam shvatio da je to sto narucujem promasaj i da nije za mene.Ne pravim mu reklamu ali covek mi deluje ok i mislim da je mnogo bolje resenje od e-ducana bar dok nama ne uvedu da mozemo da koristimo paypal.