pozdrav drugari posto znam da se ovde najbrze dobija odgovor pomagajte... u pitanju je ves masina lg wd-6004c masina je bila u kvaru, tj motor je bio na viklovanju i namesten je... e sad masina vise ne daje nikakve znake zivota... mislim da programator nije dobro povezan... moze li elektricna sema, pa da pokusam da nesto sam odradim, u pitanju je masina jedne prijateljice...
da li i vi mislite da je u ppitanju programator?
unapred hvala
Nemam shemu ali mozda mogu da pomognem ako napises kako se ponasa, radio sam ih. Tu su uglavnom problem, hladni lemovi, cetkice, pumpa, grejac, NTC itd.
test1234: Nemam shemu ali mozda mogu da pomognem ako napises kako se ponasa, radio sam ih. Tu su uglavnom problem, hladni lemovi, cetkice, pumpa, grejac, NTC itd.
Kad susenja nema grijanja. Ventilator radi ali se grijac uopste ne uklopi.
Imas na samom telu susaca termostate, radni i sigurnosni, mislim da su oba u jednom kucistu (termostat sa tri izvoda ili dva ona mala). Za probu premosti ih pa da vidimo da li je neki od njih ili nesto drugo.
Sta je sve otkaceno od kablaze kad je vinklovan motor?
A, ako je samo motor vinklovan kakve veze sa njim ima progranator?
ps. pogledaj termobravu na vratima.
SERVIS BELE TEHNIKE "SIM"
12.12.2009. u 22:15
zoki19 Zoran DJordjevic serviser bele tehnike Srbija,Zajecar.
Pozdrav svima.
Potrebna mi je pomoć oko veš mašine AEG Öko_lavamat 565, ako je neko u mogućnosti da pomogne. Problem je u tome što je slomljen konektor pločice sa dodatnim dugmićima na prednjem panelu, tako da funkcionišu samo oni osnovni. Imaju žice sa programatora prema toj pločici, ali ne znam koji kraj gde ide (nema konektora pa ne znam da li početna žica sa programatora ide na početnu na pločici, ili početna sa programatora ide na zadnu na pločici). Mašina svaki put stane kad dodje do broja 5 (tačno na njemu) - puna vode. Pretpostavljam da je problem zbog presečenih ovih žica pa bih to zalemio direktno na pločicu, ali nigde ne mogu naći šemu.
Unapred hvala
16.01.2010. u 12:16
zoki19 Zoran DJordjevic serviser bele tehnike Srbija,Zajecar.
Hvala na odgovoru... Već sam skinuo tu šemu, ali je na njoj prikazano manje dugmića pa nisam bio siguran da li uopšte ima sličnosti između nje i moje mašine... Hvala još jednom, javiću kad probam