Pozdrav svima!
Nije me bilo neko vreme jer sam bio u guzvi na poslu.....
Sto se tice u gradnje muzike ja sam uradio sledecu stvar:
polica kupljena na N.BGD, znate vec gde .....930 din
zvucnici 13 cm u dzepove od vrata morala je plastika malo da se recka
izgubi se odprilike pola dzepa......kada se ugradi zvucnik i doda poklopac i pregrada (sliku cu naknadno da okacim)
kablovi kroz vrata pa ispod musemice od volana .....pa dalje gde treba
Sa donje strane instrument table postoje rupe koje odgovaraju prupama na polici za radio...dva zavrtnja M5 od 2 cm resavaju problem fiksiranja..
E sad meni se kod montaze elektricnog dela javio problem.....posto sam sam povezivao zice (luster klemama) a hteo sam da prikljucim na zivu struju, na samom konektoru za radio imao sam visak zica pored zute (+) i crne (-) postojala je crvena (kontakt) i roze(prekidac svetla)sa te dve zice crvenom i roze nisam znao sta da radim, a bez njih radio ,cd ,usb nijsu hteli da saradjuju.
Jedva sam na nekom forumu, cini mi se ljubitelji Yougoa, nasao da se te dve zice viska moraju spojiti zajedno sa zutom zicom na (+) i problem resen.
ko hoce da se igra malo vise fiat je lepo ostavio pripremljene zice za te opcije da se pali kada se da kontakt, i da se smanji osvetljenje displeja kada se upale svetla ......... na slikama koje je Aca okacio vezanim za ovu temu ranije sve se lepo vidi. HVALA ACO!!!!!!!
Sve u svemu ja sam zadovoljan i mislim da svako moze tu operaciju sam da izvede naravno ako ima malo vremena
E da jos nesto u tapacirung pozadi bez problema staju zvucnici od 10 cm dok ovi od 13 odbijaju saradnju, naime postoji parce lima koje smeta samo sa desne strane .