Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Koncert DJ Tiesto-a u Amsterdamu

elitemadzone.org :: MadZone :: Koncert DJ Tiesto-a u Amsterdamu

[ Pregleda: 3437 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Marcony
Wireless (Wi-Fi) network engineer
Beograd

Član broj: 10486
Poruke: 1803
147.91.216.*

Sajt: timnetworks.rs/wpm/about


+14 Profil

icon Koncert DJ Tiesto-a u Amsterdamu27.10.2008. u 14:46 - pre 132 meseci
Koncert se odrzava u okviru manifestacije Dance4Life 29.11.2008. godine.
Ima li neka turisticka agencija koja organizuje put i celokupan boravak?
Moze i na PP.

Ili ako nema, moze li mi ko reci kako je najjeftinije da se dodje do tamo i gde odsesti?
U pitanju bi bio odlazak na 2-3 dana, znaci vikend.
...
 
Odgovor na temu

IvanR.
Ivan Rakic
Mladenovac

Član broj: 44281
Poruke: 639
*.dialup.sezampro.yu.



+5 Profil

icon Re: Koncert DJ Tiesto-a u Amsterdamu28.10.2008. u 22:49 - pre 132 meseci
Da li neko organizuje, stvarno ne znam...mogu samo da ti preporucim nacin na koji da odes do Amsterdama, posto cesto tamo putujem...
Verovatno najjeftinije resenje je autobus ~170eur povratna karta (mozda se nesto promenilo, jer nisam skoro isao autobusom), voz je extremno skup zato ti ne savetujem tu opciju (ako vec hoces da prodjes jeftino)...ali ubedljivo najbolje resenje za put do Amsterdama je germanwings, ukoliko ovih dana rezervises let do Kelna i povratak nece izaci preko 150eur povratna karta sa taxama, samo ti preostaje da nadjes prevoz od Kelna do Amsterdama (autobus je najjeftiniji i ne bi trebalo da bude vise od 20-30eur u jednom smeru), pogledaj sajt www.germanwings.de mozda se desi da ti ukupan put izadje manje nego kad bi isao autobusom, mada iskreno ja bih radije dao 50tak eur vise za avion + 250km autobusa nego 1800km od Bg-a do Amsterdama autobusom (sto je inace prava tortura)...
Za prenociste proguglaj malo trazeci hostele ili jeftine hotele, mozes da naletis na neke smesne cene ako rezervises unapred...
Nadam se da sam ti bar malo priblizio citavu situaciju!
Pozzz
 
Odgovor na temu

IvanR.
Ivan Rakic
Mladenovac

Član broj: 44281
Poruke: 639
*.dialup.sezampro.yu.



+5 Profil

icon Re: Koncert DJ Tiesto-a u Amsterdamu28.10.2008. u 23:03 - pre 132 meseci
Morao sam da pogledam germanwings...cena za povratnu kartu kada bi isao 27.11, a vratio se 30.11 bila bi sa svim taxama : 159.98 EUR
Sto je po meni izuzetno povoljno...
Javi sta ucinis...
 
Odgovor na temu

Marcony
Wireless (Wi-Fi) network engineer
Beograd

Član broj: 10486
Poruke: 1803
147.91.216.*

Sajt: timnetworks.rs/wpm/about


+14 Profil

icon Re: Koncert DJ Tiesto-a u Amsterdamu29.10.2008. u 08:07 - pre 132 meseci
Ne vidim ni Keln ni Amsterdam na njihovoj listi?!
...
 
Odgovor na temu

SmilieBG
Aleksandar Skodric
NL

Član broj: 13094
Poruke: 1821
194.123.136.*



+2 Profil

icon Re: Koncert DJ Tiesto-a u Amsterdamu29.10.2008. u 12:14 - pre 132 meseci
Cologne-Bonn == Keln.

Putni pravac: Beograd - Cologne-Bonn - Beograd.

Odatle mozes recimo vozom, pogledaj http://www.nshispeed.nl/ Keln == Keulen i ides do Amsterdam Centraal. Oko 25-30 evra je u jednom pravcu, ima sada i neke akcije za 19 evra u jednom pravcu.

Sto se smestaja tice, to vec ne znam. Amsterdam je pun hostela, za male pare mozes da nocis po njima.

Poz,
Sale
=========
Uporedi cene i karakteristike za vise od 10.000 proizvoda, izmedju ostalog:
Digitalni foto-aparati
Mobilni telefoni
Skolski pribor
=========
 
Odgovor na temu

Marcony
Wireless (Wi-Fi) network engineer
Beograd

Član broj: 10486
Poruke: 1803
147.91.216.*

Sajt: timnetworks.rs/wpm/about


+14 Profil

icon Re: Koncert DJ Tiesto-a u Amsterdamu17.11.2008. u 12:13 - pre 131 meseci
Kad se preracunam... mnogo bre!!!

Koliko bi se isplatilo da se ide autobusom ili vozom?
...
 
Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Koncert DJ Tiesto-a u Amsterdamu

[ Pregleda: 3437 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.