@3way
Kada je u pitanju virus, osnovna kultura (osnovno znanje) nam nalaže da znamo da se organizam protiv virusa bori sam, lekovi protiv virusa ne postoje.
Šta je ta vakcina protiv tog toliko medijski propraćenog virusa? Za šta je? Za imunitet... imamo i limun za te stvari, beli luk (to su btw penzioneri zimus oho ho dokazali, nije moglo da se diše u prevozu od njih

), imamo čajeve, treba znati održavati ličnu higijenu, ne stvarati u prostorijama u kojima boravimo uslove za viruse već ih čistiti i provetravati...
Simptomi koji su propraćeni tzv "svinjskim gripom" nisu ništa više strašni od simptoma običnog gripa. To što je u pitanju (možda) bila pandemija, to je deseta stvar...
Sem toga, bilo je nekih diskutabilnih pacijenata... jave da je tamo negde umro pacijent od takozvanog "svinjskog gripa" a sasvim "slučajno" zaborave da pomenu da je isti pacijent imao urođenu, jaku i opasnu srčanu manu ili tako neku opaku bolest.
Procenti takođe govore da je više ljudi u ovom periodu umrlo od običnog gripa nego od ovog "opakog"

Bespotrebna panika, manipulacija strahom, lova - to sigurno, zato su i izmanipulisali ljudima,i tako... svašta se tu izdešavalo, a mi i dalje verujemo da je neki gadan virus u pitanju, Jesus
Da mi je samo znati koje li su cifre u pitanju...
There's a light at the end of every tunnel, just pray it's not a train.