Danas ceo dan pink kartica nije htela da mi uradi update kljuceva na hotbirdu !! Probao sam u dreamboxu i u humaxu5400 i ni posle 3 sata nista. Na kraju mi je sinula stara ideja (koja je palila letos u avgustu) i prebacio sam na 5w i tamo je uradila AU za oko 10-15 sekundi !!
Inace ovo je ko zna koji put da imaju problema sa AU na hotbirdu, a na atlantic birdu 5w ide bez problema.
Iz jako pouzdanog Izvora System je Pao kod Pinka znaci bez Panike samo ostavite kartice u recivere i Se ke bide Vo Red :))) Nesecam se ko je napisao ranije Strpljen spasen znaci suvisni su svi komentari i pitanja . Pozdrav svima
Ulozis sestru - dobijes zeta .........................Telesat
i
Ex is the best.... vise Vata a manje se Prosipa ;)
Ajde daj ljudima broj, kad zapne da ljudi zovu, valjda je taj broj zbog pretplatnika pa ne vidim razloga kriti ga!!!
BTW ako ti je neugodno, pošalji mi ga na PP ja cu ga objavit.
ddanijel:
Danas ceo dan pink kartica nije htela da mi uradi update kljuceva na hotbirdu !! Probao sam u dreamboxu i u humaxu5400 i ni posle 3 sata nista. Na kraju mi je sinula stara ideja (koja je palila letos u avgustu) i prebacio sam na 5w i tamo je uradila AU za oko 10-15 sekundi !!
Inace ovo je ko zna koji put da imaju problema sa AU na hotbirdu, a na atlantic birdu 5w ide bez problema.
Danijele jel to mislis na org. kartu ako ne daj bar adresu za (Humax 5400) !!!!