Visoki betonirani LP-i imaju jednu zanimljivu osobinu u zimskim uslovima. Kada nastupi "minus" često se na LP-u "nazida" doš 10-20cm leda tvrdog kao kamen, preko koga automobil ne može preći a da se ne okrene (iskosi) u jednu stranu i tako zakrči put svima.
I oni lepi gumeni LP-i imaju svoje posebne osobine. Kada preko noći nestane jedan ili ne daj bože dva "članka" LP-a (taman na rastojanju točkova), vozači prosto obožavaju da baš kroz tu prazninu centriraju gume. Tako će vas recimo s velikim uživanjem u punoj brzini neko obići, jer ste glupi i niste hteli da pređete na drugu stranu kolovoza i iskoristite iznenadno ukazanu šansu. Jer LP je tu radi mučenja a ne s nekim razlogom.
LP-i me ne nerviraju dok god su postavljeni na razumnoj udaljenosti od objekata zbog kojih su postavljeni i dok god su urađeni po standardima i modernijom tehnologijom od betona koga je Žika zamešao i odokativno odredio visinu, dužinu, kvalitet.
Off topic:
Neko je pomenuo kazne, kao zamenu za LP i druge pojave:
"Ma kazne rješavaju sve, ali stvarne kazne, ne ove naše selektivno-simbolične."
Ja zapravo nisam za tu varijantu previsokih kazni, jer prema nekim pokazateljima, ljude ne plaši visina kazne koliko verovatnoća da će biti uhvaćeni. Ja bih radije voleo da vidim da na svim kritičnim deonicama stave one digitalne merače brzine , koju su povezani kamerom s policijom. Kazna ne mora biti veća od 10e.
Naravno, prethodno bi trebalo izvršiti ozbiljnu revizuju ograničenja, jer su uglavnom preterano rigorozne i često bez logike.
FREEWARE
Di rečnik,
v1.0.058 (srp-eng/eng-srp priručni rečnik)
http://www.antivari.com