12l po gradu za 1.5t težine je odlično, pa 2.4 benzinac ide na 18l/100km po Beogradu kao dobar dan, a za 12 na otvorenom treba dobro da se potrudiš. Za 2.8 samo dodaš po 2l na rezultate za 2.4.
Svaki beli A6 pre ili kasnije završi u taksi službi, jer nije dovoljno "krimi-Džimi" po balkanskim standardima. Ja znam za 2 komada iz bliže okoline i 2 iz dalje.
Manuelni menjač je mazohizam na tu veličinu auta. Ni automatik mu nije najsjajnije rešen, bar na benzincu, treba mu ~3-5 sekundi da uopšte krene da diže obrtaje od trenutka kada je gas u podu.
Gadna stvar je što V6 za male pare ume jako lepo da zazvuči, pa te zavara da je ceo auto ispravniji nego što zaista jeste, tako da nikako ne bi bila greška da povedeš nekoga(x3) sa iskustvom, pa ti je jeftinije da svakome daš po 100 evra za 2 sata vremena, nego da te posle košta 5000 "lukavost" preprodavca i logistika da ga opet nađeš i pitaš za junačko zdravlje.
Za dizela ne znam šta pametnije da ti kažem od uobičajenih 40kkm po godini mladosti, jer se upravo zato kupuje.
...da se kupi velika cerada za celu Srbiju, šteta da ovoliki cirkus bude na otvorenom.