ar nogard, evo ja cu da ti pojasnim.
Putin nije u pravu.
Prvo, njegova poruka je vise poruka straha i ocaja i ja mu odmah porucujem, da ako ce svet i njegova Rusija propasti u slucaju propasti Amerike onda neka i propadnu - bolje ni ne zasluzuju.
Drugo, Putinova Rusija je takodje finansijer americkog 'alavog zivota s obzirom da ima lepih 118 milijardi u obveznicama americke vlade. Zanimljivo. Kako to, pitam, da Rusija koja kao siromasna zemlja stalno vapi za investicijama i kapitalom sada ulaze ugromnu sumu u kupovinu obveznica (bonds) koje su poznate po velikoj sigrnosti, a maloj kamatnoj stopi ? Zasto bi Putine, bilo ko ulagao u tvoju Rusiju kad ti koji sigurno najbolje znas stanje investiras ruski kapital u najnizu stopu dobiti ?!
Trece, americki dug je americka stvar i ovo je vise medijska pompa. Puno veca opasnost za ameriku je spoljno trgovinski deficit za koji ja ne vidim kako ce ga smanjiti ako ovako nastave. To je i jedina opasnost za Amerikance, a njihov najveci adut je naravno petrodollar.
Sanjaj Putine dakle. Nije lose kritikovati Ameriku, ali je puno bolje investirati u Rusiju.
Oh-oh-oh-oh-oh, sqare rooms,
oh-oh-oh-oh-oh, square rooms.
They don't listen, they don't care if a man is in despair.