Prvo pozdrav svima na forumu.
Jos jedan korisnik ima identican problem, ali mu niko nije odgovorio ili ja nisam uspeo da nadjem odgovor u gomili tema. Nadam se da cu ja biti bolje srece.
Posedujem sudomasinu iz naslova Midea wqp8-9001 sa mehanickim programatorom koja je stara oko 7 godina. Radila je odlicno 2 godine kada je crkao grejac i pritom probusio korito masine. Resio sam problem tako sto sam zamenio grejac, a rupu je zakrpio jedan moj prijatelj koji ima firmu za proizvodnju raznoraznih industrijskih pecnica. Od tada je radila bez problema do juce. Evo sta se desava. Kada ukljucim masinu na bilo koji program pranja ili samo tusiranja sudova, ona regularno prvo izbaci vodu iz masine, zatim pocne da prima vodu, primi malo vode kao i uvek, a onda kada programator prebaci u sledeci korak gde treba da krene u prskanje sudova (onaj normalno bucniji deo) ona to ne radi nego samo zuji. Primetio sam kada sam je iskljucio i otvorio vrata da je grejac topao, sto je valjda i normalno, ali ne i bez vode. Zna li neko u cemu moze biti problem? Da li je pumpa visokog pritiska, programator, ploca sa elektronikom ili nesto drugo da ne nagadjam posto ne znam. Molim za savet i pozdrav za sve jos jednom.

Sudomasina Midea WQP8-9001
Re: Sudomasina Midea WQP8-9001
Re: Sudomasina Midea WQP8-9001