Ne mogu reći omiljena muzika ili ne zna šta, ali voleo bih da vidim jednu ravnodušnu facu nakon briljiranja ovog medenog anđelčića.
Pustite zvučnike do kraja ne biste li čuli diše li publika uopšte dok Conie vlada scenom.
Teško mi je da kažem šta mi je omiljena muzika, ali mi je nesvakidašnji doživljaj slušati ovog našeg vrsnog pojca
5% ljudi misli glavom, 25% misli da misli, a kod nas bi onih ostalih 70% pre ubili ove što misle...nego da počnu da misle.
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
Vladimir
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
Za one sa malo dužim sećanjem, kojima neće smetati ovaj loš tonski snimak
Pozdrav
Vladimir
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
Have you found helpful examples, solutions or ideas-in-work, please consider the
following:
• Citation of *actual page* you are going to using is welcome.
• Have you saw "Value Added" examples you are going to incorporate to your
profitable blog, daily job or any money making venture: How about online donation? ↗Ana & Vlade Divac Foundation
Hvala!
Slusam raznu muziku, ali sam najvise naklonjen elektronskoj muzici (uglavnom house, techno i trance [pre svega psychedelic trance]) i agresivnijim izadancima roka (hard rok i hevi metal mada mi se svidja i psihodelija [doors {wink}]). Zato mi se valjda svidjaju metal + dubstep koktel na prvoj strani i Rammstein, a "lajkovao" sam i neke stvari na drugoj. Ovo je muzika koju ja volim da slusam:
house:
techno:
psychedelic trance:
bonus track. stari dobri acid:
Sad imam 37 godina (danas napunio), ali jos uvek volim ovakvu muziku.
Gianluca Ginoble, Piero Barone, Ignazio Boschetto...
Omiljena muzika?
O sole mio?
SVAKAKO!
Pogotovu što se radi o budućim nadama i naslednicima slavnih, italijanskih glasova.
5% ljudi misli glavom, 25% misli da misli, a kod nas bi onih ostalih 70% pre ubili ove što misle...nego da počnu da misle.
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail: sceka@sbb.rs
Home Page: http://SOLAIR.EUnet.rs/~sceka
Vladimir
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)