Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)

elitemadzone.org :: MadZone :: Svakodnevnica :: Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)

[ Pregleda: 1119 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

bobanex
Boban Mitrovic
Pozarevac

bobanex
Član broj: 45916
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.striming.info

icon Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)02.05.2012. u 20:59 - pre 380 dana i 14h

Izneo bih iskustvo mog prijatelja sa lecenjem pomocu fitoterapije (lecenje upotrebom lekovitog bilja).
Njegovoj majci su nakon niza pregleda utvrdili karcinom jetre i receno joj je da operacija nije moguca ali je mozda moguca hemioterapija.
U medjuvremenu je saznao za mogucnost lecenja ovog oboljenja fitoterapijom i obratio se profesoru Mileti (Mileta Manojlovic).
Prilikom prve posete profesoru Mileti on je pregledao kompletnu postojecu lekarsku dokumentaciju.
Insistirao je na tome da se ne primeni hemioterapija ni po koju cenu jer bi ona dodatno pogorsala zdravstveno stanje obolelog.
Sa druge strane preporucio je upotrebu fitoterapije u okviru koje im je prodao niz preparata sa kompletnim uputstvom po ceni od 150e.
Za taj novac od njega su dobili tri vrste caja i obloge koje su bile dovoljne za 12-odnevnu terapiju.
Pored toga su morali da kupuju hepalpan mast 6 kutija, 10kg morske soli, ren, sargarepu, cveklu, celer, rotkvu, komovu rakiju itd.
Tom prilikom im je rekao da nakon 12 dana terapije naprave pauzu od 8 dana i potom urade tumor marker.
Tvrdio je da ce nakon te terapije biti potpuno izlecena.
Kada su uradjeni tumor markeri pokazivali su duplo vece vrednosti od pocetnih.
Kada su mu poslali rezultate on se cudio i pricao da je to nemoguce i da se do sada nikada nije desilo da nekom njegova terapija ne pomogne.
Ostalo je na tome da se javi za dva dana nakon konsultacije sa doktorima iz Krusevca.
Kada se javio ubedio ih je da tumor markeri ne pokazuju prave vrednosti i da ne bi bilo lose da se ranije pomenuta terapija ponovi.
Dva dana posle toga ponovo odlaze u Krusevac da preuzmu gore pomenutu terapiju i ponovo placaju 150e.
Od prvog odlaska kod profesora Milete svakodnevno su se culi sa njim.
Narednih 12 dana uzima terapiju koja je isto bila bezuspesna ali ih profesor Mileta ubedjuje da bolest nije dosla preko noci pa nece preko noci ni otici.
Odnosno tacnije receno tvrdi da je potrebno malo vise vremena da bi se osetili rezultati terapije koje ona nije ni docekala.
Ovom pricom sam Vam izneo jedno negativno iskustvo lecenja teske bolesti lekovitim biljem (fitoterapijom) a verujem da nije jedino.
Zato bih Vas zamolio ako Vi ili neko koga poznajete ima slicna negativna iskustva sa ovim istim profesorom to podeli sa nama u ovoj temi.
Shoutcast striming za online radio stanice
http://www.striming.info

Odgovor na temu

su27killeryu

Član broj: 50706
213.133.8.*

icon Re: Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)03.05.2012. u 01:09 - pre 380 dana i 10h
muka natjera ljude na sve...a ovakve prevarante bi trebalo pred streljacki vod

Odgovor na temu

misaj
Milos Jankovic
Nis

Član broj: 53579
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)03.05.2012. u 11:44 - pre 379 dana i 23h
Laptopovi

Ja sam samo čuo za ovog čoveka...Navodno uspešno je lečio karcinom poznaniku mojih prijatelja...Takođe sam čuo da se izrazito protivi upotrebi hemoterapije...što je po meni jako rizično. Ne znam posle ove priče verujem sve više da je u pitanju prevarant. Na žalost!

Odgovor na temu

jnk
beograd

Član broj: 29216
85.222.217.*

icon Re: Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)03.05.2012. u 14:22 - pre 379 dana i 20h
Nema tu verujem više ili manje, lik je prevarant najgore vrste i to je to.

Odgovor na temu

ctrl alt del
BG/lion

Član broj: 48501
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)03.05.2012. u 14:36 - pre 379 dana i 20h
A dotični je profesor?
Šta predaje i na kojoj ustanovi?
IDEMO U RAT DA SE BIJETE,
NEKI ĆETE DA POGINETE,
A NEKI ĆEMO I DA SE VRATIMO...

Odgovor na temu

ventura

ventura
Član broj: 32
*.static.isp.telekom.rs.

icon Re: Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)03.05.2012. u 14:47 - pre 379 dana i 20h
Tvoj prijatelj treba da iznese svoje iskustvo u policiji a ne na nekom tamo forumu.

Ukoliko advokati mogu da dokažu da je ta nesrećna žena imala makar i promil šanse da preživi u slučaju da je išla na hemoterapiju, onda se tom 'profesoru' može suditi za teško ubistvo sa predumišljajem.

Odgovor na temu

deerbeer
Beograd

Član broj: 174418
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)03.05.2012. u 15:05 - pre 379 dana i 20h
Valjda moze i da podnese prijavu ili tuzbu za jos vece narusavanje tj. pogorsavanje njenog zdravlja i obmanu osim ukoliko nije pre njegovog tretmana potpisala neki papir kojim ovaj nista ne garantuje .

int main(int argc, char **argv){
printf("Goodbye Dennis Ritchie");
return 0;
}

Odgovor na temu

dragan vg
dragan jovanovic
radnik
veliko gradiste

Član broj: 302628
*.dynamic.isp.telekom.rs.

icon Re: Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)03.05.2012. u 22:39 - pre 379 dana i 12h
Cuo sam za ovog coveka, ma kakvi nema veze sa izlecenjem bezite dalje od toga kakva fitoterapija.Moja prijateljica iz Velikog Gradista ima karcinom dojke preporucili su joj operaciju ali ona cula za doticnog profesora Miletu,naravno ubedio je da zaobidje zvanicnu medicinu i da primeni njegovu terapiju biljem sto je ona i ucinila uzela od njega sve to i platila 150e za 12 dana + 8 da prodje i uradi tumor markere i ultra zvuk sto je ucinila i kada je videla da su tumor markeri jos vise puvecani ,sto znaci da bolest jos i napreduje javila se ponovo zvanicnoj medicini.E sad izgubila je na vremenu karcinom je sa dojke presao na jos neki organ sto otezava kompletnu situaciju.Eno zena nezna sta da radi u mat poziciji je .proklinje dan kad je cula za Miletu.

Odgovor na temu

elitemadzone.org :: MadZone :: Svakodnevnica :: Fitoterapija i Vase iskustvo sa njom (profesor Mileta Manojlovic)

[ Pregleda: 1119 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.