Ovo ne razumem? Da stoji "Friendzone lvl 69" bih odlicno razumeo ali 99 ne kapiram. Aaa... sa strane, kao kifle? Ili sam glup k'o motika ili sam perverzan do ja]a kad to sve mogu da povezujem sa drugaricom koja je najbolji drug?! :) A mozda sto ja nikada u zivotu nisam imao drugarice o kojima bih razmisljao samo kao dobrim/najboljim drugovima? :)
Pozdrav!
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail: sceka@sbb.rs
Home Page: http://SOLAIR.EUnet.rs/~sceka
Sceka: Ovo ne razumem? Da stoji "Friendzone lvl 69" bih odlicno razumeo ali 99 ne kapiram. Aaa... sa strane, kao kifle? Ili sam glup k'o motika ili sam perverzan do ja]a kad to sve mogu da povezujem sa drugaricom koja je najbolji drug?! :) A mozda sto ja nikada u zivotu nisam imao drugarice o kojima bih razmisljao samo kao dobrim/najboljim drugovima? :)
Friendzone
Definition: A state of being where a male inadvertently becomes a 'platonic friend' of an attractive female who he was trying to intitate a romantic relationship. Females have been rumored to arrive in the Friend Zone, but reports are unsubstanciated.
Ilustracija:
[Ovu poruku je menjao ventura dana 06.07.2012. u 13:05 GMT+1]
Ja sam imao 2 kume i kuma. Tj, pošto mi kum nije kršten njegova buduća mi je bila kum u crkvi, a on kod matičara. Žena je oba venčanja obavila sa istom kumom.
A recimo moj brat je imao 2 venčanja u razmaku od godinu ipo dana, tj prvo su se venčali kod matičara i napravili svečani ručak, a godinu ipo kasnije su se venčali i u crkvi i napravili veliku svadbu.
Tako da, sve je stvar dogovora, lepo sedneš sa ljudima i dogovoriš se.
dule_ns@ e tako je bilo i na svadbi gde sam ja bio! posto je covek jevrej pa nije mogao u crkvi da kumuje njegova zena je bila kum-a mladozenji u crkvi! to je po pravilima crkvenim moguce! pitajte popa! vencanje je bilo u crkvi svetog marka bg!