Mogu da zamislim kako je sa brusilicom .
Radim ja sve sam sto mogu . Al da si pitao pa da ti kazem unapred da ne radis sa brusilicom .
Ja sam se tako zeznuo u kupatilu , posto je klasicna kada , pa zazidana , klasicno sa ciglom . Medjutim idioti , nisu napravili prorez , sa vratancima da moze da se pridje odvodu kade . Kada sam morao da menjam odvodnu cev kade , prvo sam morao da napravim prorez !
U radnji kupim , vratanca , obelezim i brusilicom seci . Sad ovo nije beton , vec plocice i cigla , pa je laganica , ali je toliko bilo prasine da sam hteo da se ugusim ! Kad se tad nisam ugusio , bilo zeznuto , posebno sto kupatilo ima mali prozorcic pa je tesko tu prasincinu izduvati . Vec sam sacekao da se slegne pa usisivacem . Uzas teski .
Inace tako je to pravljeno . I zidove su dovlacili kamionima , pa sastavljali , verovatno su te fabrike pravile i bunkere
Ja sam bas dosta menjao raspored jer je stan od 70 kvadrata fakticki imao jednu sobu ! Sve ostalo je bilo u nekim rupama - otvorima , hodnicima , prolazima koji ne vode nikud i ostalo sto je tesko i zamisliti . Samo na zidu dve neke betonske izrasline od 30 cm koje nicemu ne sluze ?
Sve se to moralo rusiti , te izrasline je bilo 4 komada u stanu , neki G zid sa vratima koja ne vode nikuda , plus sam srusio i celi spajz . Tu ne pomaze nista , ni macola , pre ce cela zgrada da se srusi nego taj jedan zid da se razvali . Nego mucenje .
Posle zidanje rupa da se naprave ukupno 3 sobe itd. Tek posle tih svih radova stan izgleda upotrebljivo . Ovako je projektovan bio za dvoje .