@incognito
I ja vec duze ignorisem ali kad si pomenuo pasos i LK evo da ti ispricam sta se meni skoro desilo u vezi toga. 2007. god dosli panduri na vrata da me traze, verovatno za vojsku i ja sam bio u inostranstvu i tako im kazu. Posle toga vise nisu dolazili, ali preporuceni pozivi jos uvek stizu za svaki rok, naravno niko ne potpisuje niti prima ta cuda.
Pre par nedelja odem ja da izvadim novi pasos i LK i posle onog cekanja od 4am stigne na mene red i devojka ukuca JMBG u komp i CRVC, ne moze ni pasos ni LK, stoji da vam je "Fiktivna Adresa" i taj datum iz 2007. kad su bili panduri. Dzabe sam cekao. Isao sam u MUP (Novi Beograd je u pitanju) i pitao pa kako toga da se resim, tamo sefica odseka ili sta je vec mi je stvarno mnogo pomogla i bila ljubazna, napisao sam neku izjavu da se ja u stvari nalazim na toj adresi odavno i da ko zna ko je rekao da sam u inostranstvu, odneo izjavu i kopiju LK i drzavljanstva i ona na licu mesta u kompu skinula tu fiktivnu i posle sam opusteno isao da predam dokumenta za LK i pasos.
Naravno, izmedju 2007 i danas sam putovao preko aerodroma i preko kopnenih granica, legitimisali me na ulici, vadio sam vozacku dozvolu i drzavljanstvo/krstenicu i niko zivi mi nije rekao da tu stoji da mi je adresa fiktivna dok nisam otisao da vadim LK/pasos... glupost.
Ne mora da znaci da ce se tebi ili drugima ovo desiti, ali eto mog iskustva sa ignorisanjem vojske i vadjenjem nove LK/pasos.
C2D E6600, Gigabyte DS3 V3, 2Gb PC2-6400, eVGA 8800GTS 320mb, Corsair HX520W, 160+500+750+1TB+1TB, Samsung 940BW 19" + MAG 700P 17", WinXP. File Server ABIT VA-10, Athlon XP 3200+, 1Gb DDR, Corsair HX520W, 1Tb HDD, Gentoo.
Powerbook G4 12" 1.5Ghz 1.25 RAM, Leopard. Nokia E71, Nintendo Wii, Canon EOS 450D 18-55 IS, 50 1.8, 70-300 IS USM, 430EX2